fbpx

Regulament intern Agenda Bio pentru zona targ (cladire)

 

 

Va rugam sa cititi regulamentul, care trebuie respectat, cat si lista de sugestii si informatiile generale pe care vi le oferim pentru ca voi sa beneficiati de o experienta cat mai placuta alaturi de noi.

 

REGULAMENT INTERN Agenda Bio

Plata standului rezervat trebuie facuta pana la termenul mentionat in conditiile de participare. Veti primi pe email factura, daca doriti sa faceti plata prin transfer bancar. Pentru platile numerar veti primi pe email programul de incasare.

Brandurile care isi retrag participarea cu 5 zile inainte de editie, inclusiv, li se va restitui suma achitata in proportie de 70%. Procentul de 30% din suma este comision care revine Evenimentului Agenda Bio pentru acoperirea cheltuielilor de organizare si promovare  online, realizate inainte de eveniment.

amenajarea standului se poate face doar in dimineata sambatei in care are loc editia cand  va asteptam la locatie in jur de orele 8:30  (noi suntem la locatie incepand cu ora 7:30, iar targul se deschide vizitatorilor la 10:00).

 Cine vine cu masina poate intra in curte pentru a descarca produse. Masina nu se poate parca  pe locurile din fata cladirii, acestea fiind rezervate pentru vizitatori. Gasiti cateva locuri in curtea din spate si pe marginea carosabilului.

– La standul vostru veti gasi un print cu numele vostru, care trebuie afisat vizibil pe standul amenajat. Alaturi veti avea factura.

– Va vom oferi 2 scaune la fiecare stand. Mese oferim doar dupa cum am discutat cu fiecare in parte in prealabil (sa aveti la voi fata de masa/material cu care sa acoperiti mesele pe care vi le oferim, preferabil pana la podea, ca sa avem o unitate vizuala).

Toate standurile trebuie sa fie complet amenajate intre orele 9:50 si 19:00 in ambele zile de targ. Nu se poate strange standul mai devreme. Cine nu respecta programul nu va mai putea participa la niciun alt eveniment organizat de firma noastra. (vizitatorii vin pentru voi si produsele voastre si trebuie sa va gaseasca in intervalul orar anuntat.) 

– Respectati spatiul alocat pentru standul vostru. Mutarea standului fara aprobarea organizatorilor este interzisa. (fie ca este vorba de un schimb intre 2 standuri, fie intr-un loc considerat liber). 

-Echipa Agenda Bio isi rezerva dreptul de a aduce modificari in aranjamentul oricarui stand  daca va constata ca aceasta nu respecta marimea spatiului ales sau perturba in orice mod activitatea normala a targului.

Activitatile promotionale de orice tip (oferirea de flyere/pliante, amplasare roll-up, campanii de informare/stragere de semnaturi etc.) se poate face doar in cadrul standului alocat.

– Fiecare stand trebuie sa ofere spre teastare/degustare cel putin dintr-un produs pe care il are de vanzare la stand.

Produsele alimentare de la stand trebuie sa fie vegetariene (sau vegane, raw-vegane), deci fara produse care contin carne.

La stand puteti comercializa doar produsele prezentate la inscriere.  De asemenea, impartirea standului cu un alt expozant se poate face doar in urma aprobarii primite de la organizatori.  Brandurile care au mai participat la Agenda Bio au obligatia sa ne anunte la inscriere daca vor veni cu game noi de produse.

-La stand nu se accepta sisteme de sonorizare, lumanari aprinse si betisoare parfumate.

-Nu lipiti sau sprijiniti nimic de peretii locatiei. Cladirea este de patrimoniu si daca se dovedeste ca ati cauzat daune va trebui sa suportati costurile de reparatie.

 Consumul de mancare la stand este interzis. La demisol este zona de restaurand, deschisa pe toata durata evenimentului. Daca nu aveti un ajutor la stand, puteti ruga pe cineva de la standurile vecine sa va tina putin locul. (Va rugam sa intelegeti ca mancatul la stand este o actiune nepoliticoasa fata de vizitatori, fata de clientii vostri, carora nu trebuie sa le dati impresia in niciun moment ca va deranjeaza).

– Peste noapte, produsele se pot lasa la stand. Cladirea se incuie si o deschidem duminica la ora 8:00, cu acces doar expozantilor pana la ora 10:00. Va rugam sa fiti la standuri si sa le aveti amenajate pana la 9:50.

-Va vom trimite pe email cover photo-ul ptr pagina de Facebook si/sau de urcat pe site. In descrierea coverului puneti link la event: https://www.facebook.com/events/2387617571556330/  si un mesaj personalizat pentru publicul vostru, prin care ii invitati la targ sa va cunoasca, sa va testeze produsele.

 

SUGESTII si ALTE INFORMATII:

 

– Dati invite la eveniment (https://www.facebook.com/events/2387617571556330/ ) la prietenii si clientii vostri din Bucuresti. Este important sa anuntati cat mai multi oameni unde va vor gasi in weekend. De asemenea, orice promovare facuta de voi ajuta comunitatea celor care cauta sa traiasca mai sanatos sa se mareasca.

– Postati pe pagina voastra de Facebook poze din cadrul targului pentru a le reaminti clientiilor vostri sa va viziteze.

– Sa aveti bani marunt, etichete cu preturi (sugeram sa aveti preturile afisate pe stand), pungi in care sa oferiti produsele si carti de vizita sau pliante cu informatii unde va pot gasi online si offline cei interesati.

– Vom instala mai multe surse de curent, dar cei care ati dori acces la o priza veniti cu prelungitor de 5 metri, pentru ca s-ar putea sa nu aveti o priza chiar langa stand.

– intrarea la eveniment costa 8 lei/zi/persoana pentru vizitatori, dar copiii pana in 14 ani au acces gratuit. Insa voi puteti sa aveti mai multe ajutoare la stand, care daca nu vin de dimineata la amenajare mergeti voi sa ii luati de la intrare, spunandu-i persoanei de la bilete ca este cu voi la stand. Deci acestia nu trebuie sa achite daca ii luati voi de la intrare si fac parte din echipa voastra.

toalete gasiti una la demisol, langa zona de restaurant si una in celalalt capat al cladirii, langa sala de conferinte.

 

Agenda Bio, editia a 12-a

26-27 octombrie 2019

Program: 10:00 – 19:00

Locatie: Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46)

Intrare: 8 lei de persoana, pe zi. Se achita numerar, la intrare.
Copiii pana in 14 ani au acces gratuit.
In baza biletului poti participa la orice seminar si clasa de yoga din acea zi si se poate vizita targul de produse naturale si bio (peste 40 de branduri romanesti si internationale).

Agenda Bio pe Facebook

 

 

Va multumim ca sunteti alaturi de noi si ca ne impartasiti misiunea de a raspandi informatii,

produse si practici pentru un stil de viata mai sanatos si mai fericit!

Doar impreuna putem face lumea mai buna.