fbpx

Despre

logo targ agenda bio este un eveniment complet și complex dedicat adoptării și menținerii unui stil de viață sănătos și echilibrat.

Pentru cine am creat acest eveniment?

  • pentru cei atenți și preocupați de sănătatea lor, care sunt în permanentă căutare a produselor și activităților care să le aducă echilibru;
  • pentru cei care consideră că liniștea interioară și starea de bine pot fi construite în baza practicilor spirituale;
  • pentru cei interesați de a lor dezvoltare personală și relațională;
  • pentru părinții preocupați de creșterea și dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a copilului;
  • pentru persoanele care consideră că este mai facil să păstrezi sănătatea și nu să o reconstruiești;
  • pentru cei care știu că fericirea mult căutată sălășuiește în interiorul lor;
  • pentru cei care încă sunt în căutarea hărții și a traseului către fericire;
  • pentru cei care sunt în căutarea unei schimbări aducătoare de energie pozitivă și constructivă.

    În zilele noastre stresul, anxietatea, agitația urbană și dificultăți de tot felul își unesc forțele împotriva atingerii armoniei interioare.  Prin prisma acestui fapt, evenimentul Agenda Bio își propune să-ți furnizeze armele necesare și metodele potrivite de combatere a acestora și de atingere a unei stări de bine și relaxare. Astfel înglobează două concepte care stau la baza atingerii echilibrului mult dorit: zonă de târg cu produse bio, naturale și vegane și seminarii, clase de yoga și ateliere de gătit și nutriție.

  • Zona de târg reunește peste 60 de branduri preocupate de sănătatea și starea ta de bine, care comercializează produse alimentare, produse de îngrijire și cosmetice, bijuterii, haine din materiale naturale, tehnici și servicii ce vin în sprijinul oamenilor care sunt atenție cu sănătatea lor și a familiei. În cadrul zonei de târg poți afla informații și poți testa produse noi care îți fac cu ochiul, alegând doar ceea ce se potrivește cu preferințele tale.  

targ agenda bio bucuresti - editie in aer liber

  • Seminariile, atelierele și clasele de yoga reunesc specialiști și traineri din diverse domenii de activitate, care își dedică timpul și experiența pentru a te ajuta să atingi echilibrul mult dorit și căutat. Acestea se adresează persoanelor interesate de a lor dezvoltare personală, care doresc să experimenteze noi practici, să găsească motivație și inspirație în experiența și experiențele trainerilor. Nivelul claselor și seminariilor se axează pe cunoștințe de bază, accesibile oricărei persoane care nu are sau are minime informații despre domeniul de interes.

clase de yoga la agenda bio bucuresti

 

seminarii si ateliere de gatit la agenda bio bucuresti

  Primăvara târziu, vara și toamna devreme, când vremea blândă și natura generoasă ne permit, organizăm un spațiu de relaxare, cu hamace, în grădină. Poți sta cât dorești, fără a ține cont de timpul care zboară, de grijile cotidiene, de lume sau stres. Însă, recomandăm să ții cont de tine, de armonia și fericirea ta interioară, relaxare și meditație într-o comuniune cu natura, cerul și vietățile.

zona de relaxare la targ agenda bio bucuresti

Și pentru că nu vrem ca grijile și preocupările să-ți tulbure starea de relaxare, negreșit poți veni cu toată familia, copil și animal de companie, pe bicicletă sau trotinetă. Copiii pot participa la ateliere de creație sau se pot juca și socializa în grădină, în natură, alături de alți năzdrăvani curajoși. Nu-ți face griji în privința prânzului sau gustărilor, găsești delicii sănătoase la standuri.

ateliere si activitati pentru copii la targ agenda bio bucuresti

zona de restaurant la targ agenda bio bucuresti