fbpx

@Ediția12 – Atelier de gătit nutritiv și sănătos

Atelier de gătit nutritiv și sănătos

Atelier de gătit cu Magie cu Thermomix și Solaris  

De cele mai multe ori din lipsă de timp, obișnuim să facem compromisuri în ceea ce privește mâncarea sau gustările pe care le alegem pe parcursul unei zile. Insă  în zilele noastre, există soluții care ne pot ajuta să gătim rapid, gustos și cu un minim de efort.

Astfel, pe parcursul acestui atelier veți afla cum puteți să pregătiți preparate gustoase și nutritive într-un timp record și cât de sănătos este gătitul acasă atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Veți avea ocazia să gătiți împreuna cu noi, câteva preparate la Thermomix, rapid și usor, preparate care vă vor încânta cu siguranță:

  • Băutură caldă cu portocala, lămâie, și ghimbir
  • Supă de năut
  • Desert cu quinoa și pere coapte în abur la Varoma.
Când? Duminică, 27 octombrie 2019, de la ora 12:30 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala de Conferinte.

Cât? Participarea la acestă clasă este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Atelierul se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit.

Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare, și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse,  și la toate activitățile din ziua respectivă.  Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Deoarece locurile sunt limitate, este necesar să te înscrii în avans pentru a lua parte la acest atelier, completând formularul de aici:

Formular de înscriere

Cine susține atelierul?

Cristina Constantinescu (Magie cu Thermomix) și Cristina Călinescu Tartea (de la Solaris)

Eventul Agenda Bio #12 pe Facebook @Ediția 12: Program seminarii și activități incluse în biletul Agenda Bio