fbpx

@Ediția 12 – Seminar: relații sănătoase și durabile

Seminar: relații sănătoase și durabile

Seminar: relații sănătoase și durabile

Avem oare relații sănătoase în viața de zi cu zi? În cadrul acestui seminar vom pune câteva întrebari legate de varietatea de relații pe care le avem în viața de zi cu zi. Apoi vom discuta cum le putem îmbunătăți.  Vom aborda subiectul relațiilor din perspectiva piramidală în funcție de importanța oamenilor din viața noastră.

Cât de conștienți și responsabili suntem de relațiile noastre?  În ce măsură am învățat să construim relații sănătoase, autentice cu cei din jur?  Oare ne ne construim unele relații cu imaginea pe care noi vrem să o vedem la celălalt sau cu persoana în sine? Cum știm să ne oprim / să schimbăm când o relație (de orice tip) începe să dea semne că este disfuncțională?

Hai să dezbatem împreună și să găsim niște soluții bune de pus în aplicare chiar azi.

Când? Duminică, 27 octombrie 2019, de la ora 16:30 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala de Conferinte.

Cât? Participarea la acest seminar este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit.

Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/ persoană/ zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare, și permite accesul în zonă de târg  și la toate activitățile din ziua respectivă.  Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Deoarece locurile sunt limitate, este necesar să te înscrii în avans pentru a lua parte la acest seminar, completând formularul de aici:

Formular de înscriere

Cine susține atelierul?

Echipa BrainPlay

Echipa BrainPlay, formată din Bianca Preduț – jurnalist 12 ani în mediul online, dezvoltator de metode alternative și trainer certificat

și

Daniela Cristea – sociolog, organizator de evenimente, cursant program Brain Game Design and Development

@Ediția 12: Program seminarii și activități incluse în biletul Agenda Bio