fbpx

@Ediția 12- Conferință: legile astralului

Conferință: viața de după moarte

Te invităm să participi la o conferință puternică si profundă despre un subiect rar abordat în cultura noastră, alături de un maestru de yoga, cu o experiență de practică de peste 30 de ani.

Ideile pe care le vom aborda în cadrul conferinței:

– Abheda Yoga și legile astralului, cum se desfășoară existența în așa-zisa „Viață de apoi” sau viața în planul astral

– ce se petrece după așa-zisa moarte și cum putem realiza această Trecere folosind șansele spirituale ale acestui moment

– cum se realizează evoluția spirituală în viața de după moarte

– ce NU trebuie să facem cu ocazia acestui eveniment semnificativ, care este greșit înțeles de majoritatea oamenilor pe pământ

– cum putem ajuta pe cei care părăsesc existența în lumea fizică și care este cea mai buna atitudine față de bătrânețe, boală și în cazul despărțirii de cei dragi.

Când? Duminică, 27 octombrie 2019, de la ora 14:30 (durata: aprox. 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala de Conferinte.

Cât? Participarea la acestă conferință este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Conferința se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit.

Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare, și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse,  și la toate activitățile din ziua respectivă.  Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Deoarece locurile sunt limitate, este necesar să te înscrii în avans pentru a lua parte la acestă conferință, completând formularul de aici:

Formular de înscriere

Cine susține atelierul?

Leonard Răduț este „acharya” sau maestru de yoga, cu o experiență de practică de peste 30 de ani și de predare de peste 10 ani.

Fiind un iubitor și un căutător al autenticului, a studiat și practicat mai multe căi spirituale, printre care se află și: creștinimul isihast (pe muntele Athos), Dzogchen, terapii naturale, tantra yoga, Kriya yoga, Kundalini yoga și Shivananda Yoga Vedanta Academy -aceeaşi şcoală la care au luat contact cu yoga N.C. Tufoi şi Mircea Eliade.

În 2008 a înfințat Calea Inimii – Abheda Yoga, cunoscuta în prezent ca Abheda Yoga Academy.

@Ediția 12: Program seminarii și activități incluse în biletul Agenda Bio