fbpx

@Ediția 12- Seminar: Mindfulness pentru copii (4-12 ani)

Seminar: Mindfulness pentru copii (4-12 ani)

Totul se întâmplă din ce în ce mai repede, deseori nu reușim să terminăm tot ce ne propunem, ne simțim copleșiți de valul de informații cu care trebuie să ținem pasul și nu avem timp pentru noi și ceea ce este important pentru noi.
Dragi părinți v-ați recunoscut în rândurile de mai sus dar v-ați gândit că și copiii voștri se confruntă cu aceleași probleme?

Mindfulness reprezintă starea care apare atunci când alegem să ne îndreptăm atenția asupra momentului prezent, fără judecăți de valoare și cu bunăvoință. Este despre a știi ce este în mintea ta.
Mindfulness pe înțelesul copiilor înseamnă să observe ce se întâmplă în momentul prezent, aici și acum.

Cercetările arată că meditația poate ajuta copiii să își gestioneze emoțiile, stresul, dependența de tehnologie și presiunea din învățământul școlar.

Cu ajutorul tehnicilor de mindfulness copiii învață cum să obțină singuri liniștea și să își recâștige echilibrul interior.

Beneficiile practicii minduflness :

  • îmbunătățirea atenției
  • creșterea concentrării
  • echilibrul emoțional
  • cultivarea încrederii de sine
  • conștientizarea emoțiilor
  • reducerea anxietății și stresului
  • îmbunătățirea calității somnului
  • relaxarea fizică și mentală

Vă invităm la un seminar distractiv, interactiv, creativ și practic pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 – 12 ani.

Când? Duminică, 27 octombrie 2019, de la ora 10:30 (durata: 1 oră).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala de Conferinte.

Cât? Participarea la acestă clasă este gratuită pentru copii. Insă seminarul se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, iar accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare, și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse,  și la toate activitățile din ziua respectivă.  Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

* Îi rog pe părinți să îi aștepte pe copii în fața sălii, lăsându-i să experimenteze singuri acest atelier.
* Detalii pentru părinți ofer după atelier

Deoarece locurile sunt limitate, este necesar să înscrii copilul în avans pentru a lua parte la acest seminar, completând formularul de aici:

Formular de înscriere

Cine susține atelierul?

life coach Aniela Ispas

Aniela Ispas : MBSR, Life coach, Nlp Master, Trainer acreditat

“În 2012 am început călătoria dezvoltării mele personale. În 2014 a luat naștere proiectul Harmony Life din dorința de a împărtăși cu cei din jur cunoștințele acumulate. Pe parcusul acestor ani mi-am îmbunătățit stilul de viață, experimentând, printre altele și mindfulness-ul. Perioada maternității mi-a dat curajul de a duce pasiunea pentru un stil de viață armonios la un alt nivel, atât prin susținerea sesiunilor individuale de coaching cat si prin clasele de mindfulness pentru copii și adulti.”

Eventul Agenda Bio #12 pe Facebook @Ediția 12: Program seminarii și activități incluse în biletul Agenda Bio