fbpx

@Ediția 12- Atelier de gătit sănătos, gustos și rapid

Atelier de gătit sănătos, gustos și rapid

Te invităm la un atelier de gătit vegan să preparăm împreună rețete savuroase și delicioase pentru tine și familia ta cu micul Master Chef Thermomix.

Vom învăța cum să ne încălzim cu aromele toamnei contopite într-o savuroasă supă cremă de dovleac, ne vom hidrata cu o limonadă cu cătină și ne vom umple de energie, iar la final vom savura un deșert crud și sănătos.

Hai să vezi ce înseamnă să nu mai ai grijă a ceea ce gătești azi, să vezi cum gătitul este mai simplu, rapid și mai sănătos ca oricând. Și toate aceste fără prea mult efort.

Când? Sâmbătă, 26 octombrie 2019, de la ora 16:30 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala de Conferinte.

Cât? Participarea la acestă clasă este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Atelierul se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit.

Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare, și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse,  și la toate activitățile din ziua respectivă.  Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Deoarece locurile sunt limitate, este necesar să te înscrii în avans pentru a lua parte la acest atelier, completând formularul de aici:

Formular de înscriere la acest atelier

Cine susține atelierul?

Oana Tesoi și Daniela Anton

Gazdele acestui atelier vor fi 2 mămici ocupate, dar preocupate de gatitul sănătos.  Oana Tesoi și Daniela Anton.

Eventul Agenda Bio #12 pe Facebook @Ediția 12: Program seminarii și activități incluse în biletul Agenda Bio