fbpx

@Ediția 12 – Seminar: Pașii pentru o dimineață armoniosă

Seminar: Pașii pentru o dimineață armoniosă

Integrând în viața ta câteva obiceiuri simple, vei observa că timpul alocat propriei persoane este întotdeauna o investiție cu beneficii pe termen lung, atât asupra minții, cât și a trupului și a sufletului.

În cea mai mare parte a vieții suntem preocupați de a face, a termina ce e de făcut, a trece rapid de la un lucru la altul sau de a încerca să facem mai multe lucruri în același timp. Nu uita că indiferent cât de multe responsabilități ai avea, trebuie să ai mai întâi grijă de tine ca să poți avea grijă de cei din jur.

“Nu am timp” a devenit cea mai comună scuză a zilelor noastre. Trăim în epoca vitezei și pare că timpul se scurge mai repede și nu reușim să facem tot ce ne propunem într-o zi. Totuși, te-ai gândit vreodată cât de mult timp pierzi pe rețelele sociale sau cu alte activități pe care le-ai putea gestiona mai eficient? Ziua are 24 de ore pentru toată lumea, important este cum le valorificăm.

Ți-am pregătit un seminar interactiv pentru a descoperi alături de noi importanța unei dimineți echilibrate.

Ce vei afla la acest seminar:

· Ce este o rutină de dimineață

· Beneficiile rutinei de dimineață

· Cum să-ți creezi propria rutină

Când? Sâmbătă, 26 octombrie 2019, de la ora 12:30 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala de Conferinte.

Cât? Participarea la acest seminar este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit.

Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare, și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse,  și la toate activitățile din ziua respectivă.  Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Deoarece locurile sunt limitate, este necesar să te înscrii în avans pentru a lua parte la acest seminar, completând formularul de aici:

Formular de înscriere

Cine susține seminarul?

Bianca & Aniela, echipa Retreat Tale

Noi suntem Bianca & Aniela, echipa Retreat Tale, și ne leagă pasiunea pentru un stil de viață armonios.

Aniela Ispas – Lifestyle coach, NLP Master, formator acreditat: “În 2012 am început călătoria dezvoltării mele personale. În 2014 a luat naștere proiectul Harmony Life din dorința de a împărtăși cu cei din jur cunoștințele acumulate. Pe parcusul acestor ani mi-am îmbunătățit stilul de viață, experimentând, printre altele, vegetarianismul, minimalismul și mindfulness. Perioada maternității mi-a dat curajul de a duce pasiunea pentru un stil de viață armonios la un alt nivel, atât prin proiectul Retreat Tale, cât și prin susținerea sesiunilor individuale de coaching.”

Bianca Ioana Caragea – Lifestyle blogger, Digital Marketer, Content Creator:  “Acum 2 ani mi-am împlinit visul din copilărie, acela de a avea un blog. Așa a luat naștere Life With Bianca, din dorința de a împărtăși cu cei din jur pasiunea mea pentru modă, frumusețe, artă, dar mai ales pentru un stil de viață echilibrat. Încă din adolescență am căutat să evoluez, dezvoltându-mi abilitățile personale și profesionale, însă anul 2019 a fost cel mai important an din cadrul acestui proces. Sunt preocupată de o viață activă, productivă și îmi doresc să-mi depășesc de fiecare dată limitele. În iulie 2019 am absolvit Facultătea de Management-Marketing din cadrul Universității Româno-Americane și am decis să mă alătur proiectului Retreat Tale.”

Eventul Agenda Bio #12 pe Facebook @Ediția 12: Program seminarii și activități incluse în biletul Agenda Bio