fbpx

@Ediția 12 – Clasă Yoga: Cultivarea puterii interioare

Clasă Yoga: Cultivarea puterii interioare

Clasă de Yoga: Cultivarea puterii interioare

Ce înseamnă să fi împuternicit? Pe limba noastră DEX-ul spune: Împuternicit = care are puteri depline, a da puteri, a reface puterile.

Yoga este una din științele străvechi ale vieții, care ne împuternicește pe toate planurile.

În cadrul clasei vom practica posturi, tehnici de respirație, de concentrare și meditație ca să ne reconectăm cu corpul nostru și să ne deschidem inima.

Împuternicit înseamnă să acționezi, nu să recționezi! Ca să facem asta avem nevoie de prezență conștientă, de încredere în noi, să simțim cu adevărat momentul prezent și să acționăm în consecință.

Te invităm la conectare și prezență, să îți asumi responsabilitatea față de tine, să ai grijă de tine! Te așteptăm să practicăm iubirea față de noi inșine!

Când? Sâmbătă, 26 octombrie 2019, de la ora 10:30 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala de Conferinte.

Cât? Participarea la acestă clasă este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Ia cu tine de acasă: salteluța de yoga, haine comode, sticlă cu apă.

Clasa se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit.

Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare, și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse,  și la toate activitățile din ziua respectivă.  Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Deoarece locurile sunt limitate, este necesar să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

Formular de înscriere

Cine susține clasa?

Cera (Cerasela Sindile) a studiat Yoga în școlile din India și a obținut certificarea internațională de profesor de Yoga după 500 ore Training de Predare sub egida Yoga Alliance (RYT500).

În ultimii 6 ani a studiat practici de vindecare și inițiere spirituală cu Maeștri, Instructori, Profesori români și străini, cărora le este profund recunoscătoare. A avut privilegiul să studieze, să practice și să lucreze cu Maestrul Mantak Chia atât în Europa cât și în Thailanda în diverse stagii de pregătire. Examenele susținute și sutele de ore de practică i-au adus statutul de instructor certificat în Sistemul Arta Vindecării Universale – UHT și practician certificat de Chi Nei Tsang I, II și III (diploma de practician Chi Nei Tsang este recunoscută de Ministerul Sănătății din Thailanda).

Am făcut călătorii inițiatice în Japonia, Peru și în alte locuri cu care am rezonat profund.
Acum pe baza experienței acumulate organizez conferințe și seminarii în care transmit
informații utile semenilor mei ca să aibă o viață mai bună, mai echilibrată, să se bucure de mai multă vitalitate.

@Ediția 12: Program seminarii și activități incluse în biletul Agenda Bio