fbpx

@Ediția 12 – Atelier dulciuri raw vegane “Delicios de sănătos”

Atelier de gătit dulciuri raw vegane

Te invităm la un atelier de gătit în care vom trece împreună prin câteva dintre bazele cofetăriei raw-vegane. Vom alcătui împreună 2-3 deserturi simple, ușor de făcut și acasă pentru familie. Apoi  vom degusta roadele muncii noastre, alături de un ceai/cafea.

Pentru a te convinge cât este de ușor să mănânci sănătos, în cadrul acestui atelier vei avea ocazia să pregătești dulciuri savuros de sănătoase, după rețetele aRAWme. Dulciurile aRAWme nu conțin zahăr, gluten sau produse animale (doar miere în unele cazuri).

Când? Sâmbătă, 26 octombrie 2019, de la ora 14:30 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala de Conferinte.

Cât? Participarea la acest atelier este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Atelierul se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit.

Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare, și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse,  și la toate activitățile din ziua respectivă.  Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Deoarece locurile sunt limitate, este necesar să te înscrii în avans pentru a lua parte la acest atelier, completând formularul de aici:

Formular de înscriere

Cine susține atelierul?

Din preocuparea, care a început în urmă cu 15 ani, pentru un mod de viață cât mai sănătos, Tegzes Liliana a adoptat o dietă vegetariană, dietă pe care o menține și azi. Combinând acest mod de alimentare, vegetarian, cu plăcerea de a mânca dulciuri, a început să fie interesată și să experimenteze producerea dulciurilor raw-vegane.
În ultimii 7 ani am experimentat sute de rețete de astfel de dulciuri. În urma acestora și a cursurilor absolvite în domeniul cofetăriei/patiseriei/ciocolateriei am căpătat o vastă experiență și am dezvoltat o bună înțelegere a modului de preparare a unui desert bun și sănătos. În 2014, am înființat un laborator de cofetărie raw-vegană – aRAWme, unde, o foarte mică echipă, producem aceste dulciuri în totalitate naturale.
@Ediția 12: Program seminarii și activități incluse în biletul Agenda Bio