fbpx

ACTUALIZAT: TOMBOLĂ @EDIȚIA 11

afis tombola agenda bio editia 11Așa cum v-am obișnuit la fiecare ediție Agenda Bio, organizăm o tombolă susținută cu sprijinul dragilor expozanți atenți cu sănătatea și starea ta de bine.

Sponsorii ediției #11 sunt:

  • 100 remedii naturale împărtășesc tainele uleiurilor esențiale, invitându-vă într-o călătorie minunată printre rafturile pline de arome. Ei oferă 1 cadou sâmbătă (un ulei esențial de lavandă și o brățara din cristale) și 1 cadou duminică (un ulei esențial de grapegruit și o brățara din cristale).
  • Tupperware este prietenul mediului înconjurator, dar și al bucătăriei tale. Produsele sunt inovative și special create în vederea păstrării alimentelor în cea mai pură stare. Ei oferă 1 cadou în fiecare zi (Vas tutto fresco vara 500 ml).
  • Fagurele cu miere și-a clădit misiunea în jurul naturii și sănătății și de aceea oferă o gama variată de miere raw. Ei oferă 1 cadou sâmbătă (1 borcan 400g miere de salcâm și 1 borcan 400g miere amorpha)  și 1 cadou duminică (1 borcan 400g miere polifloră și 1 borcan 400g miere de rapiță)
  • Crafty Grandma este despre bijuterii cu stil și energie pozitivă. Oferă 2 cadouri în fiecare zi (talismane din pietre semiprețioase brute).
  • Nux Delicii  este povestea preparatelor în casă cu dragoste și grijă, dulcețuri înnobilate cu nucă și zacuscă din legume crescute cu drag în grădină. Ei oferă 2 cadouri sâmbătă (cadou 1: dulceață de vișine înnobilată cu nucă, zacuscă cu vinete din belșug, zacuscă de ardei kapia copt; cadou 2: dulceață de zmeură galbenă înnobilată cu nucă, zacuscă cu gogoșari din belșug, zacuscă de ardei kapia copt) și 2 cadouri duminică (cadou 1: dulceață de vișine înnobilată cu nucă, zacuscă cu vinete din belșug, salată picantă de ardei kapia copt ; cadou 2: dulceață de zmeură galbenă înnobilată cu nucă, zacuscă cu gogoșari din belșug, salată picantă de ardei kapia copt).
  • La Maison du Savon de Marseille România este despre produse bio de cosmetică fabricate tradițional în sudul Franței. Ei oferă 3 cadouri sâmbătă (săpun dermatocosmetic Alepiderm, cremă pentru mâini, floare pentru duș)  și 3 cadouri duminică (săpun dermatocosmetic Alepiderm, gel de duș, floare pentru duș).
  • Situs Vlach este despre vitaminele și superfructul cu puteri magice pentru sănătate și organism: aronia. Ei oferă 1 cadou sâmbătă (1 pachet pudră de aronia și 1 sticlă 0.3 L suc aronia) și 1 cadou duminică (1 pachet pudră de aronia și 1 pachet ceai de aronia).
  • My Zorzon este despre pietre semiprețioase naturale împletite cu energie și culoare în bijuterii cu stil. Ei oferă 1 cadou în fiecare zi (pandantiv Îngeraș).
  • Topoloveni pregătește, din respect pentru tradiția gastronomică românească și pentru sănătate, cel mai natural magiun din prune românești, menit să bucure gusturile întregii familii. Ei oferă 3 cadouri în fiecare zi cu câte 1 borcan de magiun de prune și 1 borcan de zacuscă.
  • Yves Rocher oferă 5 cadouri în fiecare zi.

Pentru a participa la tombolă, vizitatorii evenimentului Agenda Bio trebuie să completeze tichetul de tombolă pe care îl primesc împreună cu biletul de acces la eveniment. Pentru a fi valid, tichetul trebuie să aibă toate câmpurile completate (lizibil) și trebuie introdus în urna de concurs.

*Extragerea se realizează la finalul fiecărei zile, iar câștigătorii vor fi anunțați telefonic.

Câștigătorii tombolei

Sâmbătă

Burada Laura – un premiu oferit de 100 remedii naturale

Ranja Andreea – un premiu oferit de Tupperware

Georgiana Popescu – un premiu oferit de Fagurele cu miere

Sima Ilinca – un premiu oferit de Crafty Grandma

Berceanu Cristina – un premiu oferit de Crafty Grandma

Barloc Oana – un premiu oferit de Nux Delicii

Miruna Mirica – un premiu oferit de Nux Delicii

Atanasiu Dana – un premiu oferit de La Maison du Savon de Marseille

Stoian Mioara – un premiu oferit de La Maison du Savon de Marseille

Simona Obretir – un premiu oferit de La Maison du Savon de Marseille

Rigu Ana Daniela – un premiu oferit de Situs Vlach

Alexandra Corina Atanasiu – un premiu oferit de My Zorzon

Adela Codoi – un premiu oferit de Topoloveni

Dumitru Cosmin – un premiu oferit de Topoloveni

Tampa Cristina – un premiu oferit de Topoloveni

Crânganu Monica – un premiu oferit de Yves Rocher

Nițel Adelina – un premiu oferit de Yves Rocher

Strănutu Agneta – un premiu oferit de Yves Rocher

Handric Livia – un premiu oferit de Yves Rocher

Călinescu Corina – un premiu oferit de Yves Rocher

Duminică

Cojocaru Ileana – un premiu oferit de 100 remedii naturale

Boțoroga Crina – un premiu oferit de Tupperware

Myers Gabrial – un premiu oferit de Fagurele cu miere

Simka Iolamka – un premiu oferit de Crafty Grandma

Halcu Elena – un premiu oferit de Crafty Grandma

Ion Iuliana – un premiu oferit de Nux Delicii

Baltag Irina – un premiu oferit de Nux Delicii

Ungureanu Giorgiana – un premiu oferit de La Maison du Savon de Marseille

Doru Ioniță – un premiu oferit de La Maison du Savon de Marseille

Ciobanu Diana – un premiu oferit de La Maison du Savon de Marseille

Ghirnogea George – un premiu oferit de Situs Vlach

Marinescu Rebeca – un premiu oferit de My Zorzon

Dinu Emanuela – un premiu oferit de Topoloveni

Davida Constantinescu – un premiu oferit de Topoloveni

Tomescu Daniel – un premiu oferit de Topoloveni

Răzvan Costea – un premiu oferit de Yves Rocher

Constantin Eugen – un premiu oferit de Yves Rocher

Bodgros Ana-Maria – un premiu oferit de Yves Rocher

Necula Daniel – un premiu oferit de Yves Rocher

Laura Frunză – un premiu oferit de Yves Rocher


Agenda Bio #11 – ediție de toamnă – în grădină

Când: 8 – 9 septembrie 2018

Unde: Casa Universitarilor București (Str. Dionisie Lupu 46)

Programul de vizitare în ambele zile: 10:00 – 19:00.

Intrarea la întregul eveniment Agenda Bio costă 8 lei/persoană/zi, dar copiii până în 14 ani au acces gratuit.

În baza biletului poți participa la orice seminar sau clasă din respectiva zi și se poate vizita târgul de produse naturale și bio (peste 60 de branduri românești și internaționale).


REGULAMENT OFICIAL AL TOMBOLEI AGENDA BIO

 SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

Concursul este organizat si desfasurat de SC ARCANTOS EVENTS SRL, in cadrul evenimentului Agenda Bio. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public prin vizitarea site-ului www.agendabio.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa prezentarea acestor modificari pe site-urile mentionate mai sus.

SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul este organizat si se desfasoara la locatia si pe intreaga durata a evenimentului Agenda Bio.

SECTIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI

Concursul va fi lansat la data 27.01.2018 ora 10:00 si va dura pana la data de 28.01.2018 ora 19:00. Concursul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

SECTIUNEA 4. MECANISMUL CONCURSULUI

Concursul este adresat vizitatorilor targului Agenda Bio, in oricare din cele doua zile de eveniment, 27 sau 28 ianuarie 2018. Pentru a participa la concurs, persoanele interesate trebuie sa completeze tichetul de tombola primit la intrare, conform cerintelor solicitate.

Castigatorii sunt alesi prin tragere la sorti, de catre organizatori, la sfarsitul fiecarei zi de eveniment.

SECTIUNEA 5. PROCEDURA PENTRU REVENDICAREA, VALIDAREA SI PRIMIREA PREMIILOR

Castigatorul extras prin tragere la sorti, conform celor mentionate in sectiunea 4, va fi contactat de catre Organizator conform informatiilor furnizate de catre participanti. De asemenea, numele castigatorului va fi postat pe site-ul mentionat in regulament. Premiul va putea fi revendicat la sediul Organizatorului sau prin telefon la numarul 0721046638, in termen de 30 (treizeci) zile de la data extragerii. Premiile nerevendicate se anuleaza.

SECTIUNEA 6. RESPONSABILITATE

Prin participarea la concurs, toti participantii si eventualii castigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si eventualilor castigatori.

SECTIUNEA 7. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice/juridice cu domiciliul/ resedinta in Romania care vin la evenimentul Agenda Bio in perioada 27 – 28 ianuarie 2018.

Nu pot participa la Concurs angajatii Organizatorului concursului, SC ASCS EVENTS SRL-D, precum si a membrilor familiilor acestora (copii, parinti, sot/ sotie).

Participarea la concurs constituie acordul ca numele castigatorilor sa apara pe site-ul www.agendabio.ro

SECTIUNEA 8. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin participarea la prezentul Concurs, participantii/castigatorii sunt de acord ca datele cu caracter personal (nume, prenume, numar de telefon fix si/sau mobil, e-mail) sa fie prelucrate de Organizator. Prelucrarea va avea ca scop stocarea datelor in baza de date, procesarea acestora in scopuri statistice, realizarea de analize si cercetari de piata.

Lista castigatorilor va fi afisata pe site-ul www.agendabio.ro, in conformitate cu prevederile Sectiunii 4 a prezentului Regulament oficial. Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/ castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

SECTIUNEA 9. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

SECTIUNEA 10. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila.

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL OFICIAL

Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru toti accesand site-ul www.agendabio.ro. Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament Oficial.

Eveniment pe Facebook @Ediția 11: Program seminarii și activități incluse în biletul Agenda Bio Agenda Bio #11 Activități pentru copii Branduri participante la Agenda Bio #11