fbpx

@ Ediția 11: Activități pentru copii

Activitati pentru copii la Agenda Bio, 8 si 9 septembrie 2018, Bucuresti

Agenda Bio nu se preocupă doar de un stil de viață fericit și sănătos, este preocupată și de modalitatea în care oamenii mici își petrec timpul liber sau procesul prin care aceștia asimilează noi informații și cunoștinte. De aceea, oferă copilului din tine sau din familia ta acces la educație non-formală prin intermediul atelierelor de creație, dezvoltarea imaginație și a curiozității prin intermediul spectacolului interactiv, dezvoltarea unei conexiuni cu părintele în cadrul seminarelor, construirea sănătoasă a imaginii de sine prin intermediul baletului  și cultivarea simțului artistic de gustos prin intermediul atelierelor de gătit.

Activități sâmbătă și duminică – 10:00 – 19:00

8-9 septembrie 2018

Atelier pictura pe apa, la Agenda Bio, 8 si 9 septembrie 2018, Bucuresti

Asociatia Artia revine la Agenda Bio cu atelierul de pictură pe apă. Doritorii vor putea picta pe apă, iar mai apoi vor imprima creația pe diferite forme de lemn sau hârtie. Vino și lasă-te surpins de tehnica picturii pe apă, de culorile vii care prind viață în apă, creând cele mai atrăgătoare combinații.

Durată: 20-30 minute

Preț: 5 – 25 lei


Atelier pentru copii, la Agenda Bio, 8 si 9 septembrie 2018, Bucuresti

Scopul atelierului Părinți informați, copii protejați constă în atragerea atenției privind obezitatea infantilă și se adresează copiilor, părinților și bunicilor. Asociatia Simț Civic pune la dispoziția copiilor fructe pe care aceștia le decorează, timp în care persoana care îi însoțește primește informații despre obezitate în rândul copii. La final copiii primesc cadou fructele decorate de ei .

Durată: 30 minute

Preț: Nu se percep costuri, dar se primesc

donații în vederea refacerii acțiunii.

Atelier pentru copii, la Agenda Bio, 8 si 9 septembrie 2018, Bucuresti

În cadrul acestui atelier, Claudia de la Daruri Faine îi ajută pe cei mici să-și creeze, picteze și decoreze măști de poveste. Culori, sclipici, energie pozitivă, zâmbete și inspirație aduce Claudia, voi trebuie doar să veniți cu răbdare și imaginație, poate chiar și câțiva super prieteni.

Durată: 20-30 minute

Preț: 10 lei
Activități sâmbătă

8 septembrie 2018

Spectacol interactiv

Atelier pentru copii, la Agenda Bio, 8 septembrie 2018, Bucuresti

Sâmbătă, 8 septembrie 2018 – ora 11:00

Spectacol interactiv pentru copii – Livada cu emoții

Despre spectacol:
Copiii se vor întâlni cu 2 personaje îndrăgite din Tărâmul Juxi Magic: Gărgărița Veselă și Zâna Bună Juxi. Vor pleca împreună într-o călătorie magică, un turneu al emoțiilor, printre manifestări expresive și actiuni ce vor însoți fenomenul emoțiilor.
Zâna Bună Juxi le va povesti copiilor prin joc ce sunt sentimentele și emoțiile. Vor trece împreună prin 9 emotii de bază: bucuria, interesul-excitația, surprinderea, tristețea (uneori desemnată ca deznădejde-anxietate), furia, frica, dezgustul, disprețul și rușinea. Unde, cum și când le întâlnesc, dar ce pot face cu ele?
Juxi Magic vă așteaptă să descoperiți împreună răspunsurile la toate aceste întrebări.

*Spectacolul este recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 3-8 ani.
Durată spectacol: 40 de minute
Preț bilet: 25 lei/copil (părinții gratuit)
Rezervări: 0733081464/rezervari@juximagic.ro (Locurile sunt limitate).

Locație: Casa  Universitarilor București (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio (în zona de grădină, de lângă hamace).
*Tombolă cu premii la sfârșitul spectacolului și surprize pentru toți copiii participanți.
Puteți afla mai multe informații despre echipa de mămici Juxi Magic și spectacolele interactive pe care le susțin, accesând adresa www.juximagic.ro sau pagina lor de Facebook.


Atelier – Yoga & Mindfullness for Kids

Atelier pentru copii, la Agenda Bio, 8 si 9 septembrie 2018, Bucuresti

Acest atelier se adresează copiilor și are drept scop dezvoltarea creativității și calmarea minții prin povesti terapeutice. Copiii de azi au nevoie de încredere de sine, de dragoste, de comunicare deschisă și de resurse speciale care să le susțină interesul și atenția pentru a crește fericiți.

* Pentru copii cu vârste curpinse între 5 și 7 ani.

**Sâmbătă, 8 septembrie 2018, de la ora 13:00

Formular de înscriere


Atelier de gătit – Atelierul Dulciurilor Sănătoase

Atelier pentru copii, la Agenda Bio, 8 si 9 septembrie 2018, Bucuresti

În cadrul acestuia juniorii își vor murdări mânuțele în vederea realizării unor delicioase bomboane raw vegan. Astfel, ei vor învăța cum să pregătească dulciuri bune, dar sănătoase, fără zahăr. Se lasă și cu surprize pentru copii și părinți, așa că este atelierul potrivit și pentru cei mari, dar mai ales pentru cei mici.

*Atelierul se adresează copiilor cu vârste de peste 3 ani care vor participa însoțiți de unul dintre părinți.

** Sâmbătă, 8 septembrie 2018, de la ora 15:00

Formular de înscriere
Activități duminică

Ateliere de dans

Atelier pentru copii, la Agenda Bio, 9 septembrie 2018, Bucuresti

Atelier de balet pentru copii: Mișcare, dans și socializare 

(duminică, 9 septembrie, ora 11:00)

În cadrul atelierului ești invitat să faci un pas în călătoria cunoașterii tale și a copilului tău. Activitatea presupune dezvoltarea armonioasă prin abordarea dansului într-o manieră relaxată și veselă. Veți descoperi împreună o lume de poveste. În jurul vârstei de 6 ani copiii pot experimenta arta jazzului sau flamenco, dansuri ce sunt realizate și pentru adulți. Intrând în rolul personajelor precum iepuarași, vulpițe și ursuleți, micuții vor realiza poate primele lor elemente de balet clasic, îmbinate cu pași de dans modern. Copiii își vor consuma energia într-un mod creativ, vor socializa și se vor putea bucura împreună cu părinții, într-un cadru primitor.

Atelier de Jazz Dance și Flamenco: Mișcare, dans și socializare

(duminică, 9 septembrie, ora 11:30)

Victoria Dance Studio este primul studio de balet pentru copii din România care susține dezvoltarea completă a acestora prin metode inspirate din metodologiile Montessori si Waldorf. Copiii învață să se exprime creativ și să-și construiască o imagine de sine sănătoasă. Plecând de la premisa că activitatea fizică are un rol esențial încă din copilărie, profesorii din cadrul Victoria Dance Studio pun accentul pe dezvoltarea personală a cursanților.


Acest atelier este despre dulce și colorat, despre gătit și povestit, povești despre efectele mai puțin plăcute ale consumului excesiv de zahăr, dar mai ales despre joacă.

*Atelierul se adresează copiilor cu vârste de peste 3 ani care vor participa însoțiți de unul dintre părinți.

** Duminică, 9 septembrie 2018, de la ora 13:00

Formular de înscriere


@Ediția 11: Program seminarii și activități incluse în biletul Agenda Bio Branduri participante la Agenda Bio #11