fbpx

@EDIȚIA 11 – CLASA: Yoga – Cea mai completă hrană

Yoga - Cea mai completă hrană

Clasa Yoga – Cea mai completă hrană este inclusă în biletul Agenda Bio

Această clasă abordează expunerea teoretică și prezentarea practică a modului în care, prin Yoga, ne hrănim trupul și sufletul, inima și mintea, aspirațiile și idealurile, astfel încât să atingem încă din timpul vieții idealul yoghin: extazul și nemurirea.

În cadrul acesteia se vor împleti armonios elemente inițiatice străvechi cu cele mai noi cuceriri ale civilizației moderne, într-o mare știință unică a totului.

Când? Duminică, 9 septembrie 2018, de la ora 13:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala Mare.

Cât? Participarea la această clasă este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Clasa se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Adu cu tine propria saltea de yoga/prosop lung/izopren și haine comode. Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

Formular de înscriere

Cine susține clasa?

trainer Mirtz Eugen
Ca inginer electronist, Mirtz Eugen a făcut cercetare parapsihologică de calitate, iar ca psiholog, a studiat în profunzime sufletul și mintea omului.
Dar adevarata Aventură a Cunoașterii a venit prin Yoga, care pentru mine s-a transformat într-o știinta a totului și mi-a permis să văd legăturile între toate celelalte domenii ale cunoașterii umane: astrologia, magia, samanismul, ocultismul, esoterismul, dezvoltarea personală și evoluția spirituală.