fbpx

@EDIȚIA 11 – CLASĂ: Kundalini Yoga în tradiția Yogi Bhajan

CLASA: Kundalini Yoga

Clasa Kundalini Yoga în tradiția Yogi Bhajan este inclusă în biletul Agenda Bio

Într-o clasă de Kundalini Yoga se lucrează cu energia corpului, trezind capacități nebănuite pe care le ai la nivel fizic și mental. Practica Yoga Kundalini te va conduce spre un un stil de viață în care nu ai nevoie de diete severe pentru că alimentele nesanatoase nu te mai tentează deloc și nici de stimulente precum cafea sau alcool. Vei învinge depresia si stresul, vei depăși cu bine dificultățile și vei atrage intuitiv oameni și situații de viață de care ai nevoie, dacă practica ta este sinceră și disciplinată.

O clasă de Kundalini Yoga cuprinde mantre sau vibrații sacre, kryia sau un set de exerciții/tehnici ce trebuie practicate așa cum au fost transmise de Yogi Bhajan, o meditație Kundalini și relaxarea finală. Sesiunea este centrată pe un aspect fiziologic, psihologic și spiritual al ființei noastre. Unele kryias pot fi dinamice, altele mai relaxante, dar toate conduc spre transformarea și dezvoltarea ta personală și spirituală.

Când? Duminică, 9 septembrie 2018, de la ora 15:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala Mare.

Cât? Participarea la această clasă este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Clasa se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Adu cu tine propria saltea de yoga/prosop lung/izopren și haine comode. Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

Formular de înscriere

Cine susține clasa?

trainer yoga Dora Dinu

Dora Dinu (56 ani) predă yoga cu și din pasiune de 6 ani. A studiat Kundalini Yoga în tradiția Yogi Bhajan în Anglia și în Franța și este abilitată de KRI Kundalini Research Institute să predea Kundalini Yoga. Este acreditată Yoga Alliance drept profesor experimentat E- RYT 500. A studiat Yoga ca terapie cu doi dintre cei mai buni terapeuti Yoga și Ayurveda din lume: Ganesh Mohan/Svastha Yoga în tradiția Krishnamacharya si Indu Arora/YogSadhna. Se pregătește să devină psihoterapeut integrativ și psiholog.