fbpx

@EDIȚIA 11 – Atelier: Delicios de sănătos – dulciuri aRAWme

Atelier: Delicios de sănătos

Atelierul Delicios de sănătos – dulciuri aRAWme – gătim și mâncăm este inclus în biletul Agenda Bio

Pentru a te convinge cât este de ușor să mănânci sănătos, în cadrul acestui atelier vei avea ocazia să pregătești dulciuri savuros de sănătoase, după rețetele aRAWme. Dulciurile aRAWme nu conțin zahăr, gluten sau produse animale (doar miere în unele cazuri).

Pe parcursul acestui atelier veți discuta despre dulciurile raw-vegane în contextul unei alimentații sănătoase. În cadrul acestuia vei învăța cum să pregătești înghețată 100% naturală și low-calorică (îndulcită cu îndulcitorul natural Green Sugar) și bomboane raw-vegane.

Când? Sâmbătă, 8 septembrie 2018, de la ora 13:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala 3.

Cât? Participarea la acest atelier este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Atelierul se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

Formular de înscriere

Cine susține atelierul?

trainer Tegzes Liliana

Din preocuparea, care a început în urmă cu 15 ani, pentru un mod de viață cât mai sănătos, Tegzes Liliana a adoptat o dietă vegetariană, dietă pe care o menține și azi. Combinând acest mod de alimentare, vegetarian, cu plăcerea de a mânca dulciuri, a început să fie interesată și să experimenteze producerea dulciurilor raw-vegane.
În ultimii 7 ani am experimentat sute de rețete de astfel de dulciuri. În urma acestora și a cursurilor absolvite în domeniul cofetăriei/patiseriei/ciocolateriei am căpătat o vastă experiență și am dezvoltat o bună înțelegere a modului de preparare a unui desert bun și sănătos. În 2014, am înființat un laborator de cofetărie raw-vegană – aRAWme, unde, o foarte mică echipă, producem aceste dulciuri în totalitate naturale.
@Ediția 11: Program seminarii și activități incluse în biletul Agenda Bio Branduri participante la Agenda Bio #11 Agenda Bio #11 Activități pentru copii