fbpx

@EDIȚIA 11 – Seminar: Vorbesc femeile și bărbații aceeași limbă?

Seminar: Vorbesc femeile și bărbații aceeași limbă?

Seminarul Vorbesc femeile și bărbații aceeași limbă? este inclus în biletul Agenda Bio

  • De ce nu îmi cere părerea?
  • De ce e monosilabic atunci când am chef de vorbă?
  • De ce? De ce? De ce?

Câteodată răspunsurile sunt simple, mai simple decât par a fi!

În cadrul acestui seminar poți afla care sunt diferențe de comunicare dintre bărbați și femei și cum acestea pot crea neînțelegeri și conflicte. În cazul femeilor comunicarea este legată de puternice implicări emoționale, în timp ce bărbatul se axează pe înțelesul strict al cuvântului, orientat pe soluții și rezultate, fără prea multe interpretări și simbolisme precum este în cazul femeii. Pe linie conflictuală toți știm unde duc aceste diferențe.

Astfel, la acest seminar vei afla care este scopul comunicării pentru El și Ea. El consideră comunicarea ca având un scop precis și vede dialogul ca pe o problemă ce așteaptă rezolvare. Ea folosește comunicarea în scopul împărtășirii sentimentelor și în scopul clarificării unor anumite neînțelegeri. Vede comunicarea ca pe un simplu act de împărtășire a unor sentimente și a afirmării.

Ce înseamnă a asculta pentru El și Ea? El ascultă activ. Când o femeie inițiază o conversație, el presupune din start că ea caută sfaturi sau ajutor. Ea nu vede conversația ca pe o încercare de a găsi o soluție, ci ca pe o soluție în sine. Înainte să iei personal modul în care comunicați, ar fi bine să vezi care sunt câteva dintre diferențele de comunicare. Astfel, vei știi cum să îți alegi bătăliile cu mai multă înțelepciune, înțelegând că de cele mai multe ori greșeala sălășuiește în interpretare.

 Când? Sâmbătă, 8 septembrie 2018, de la ora 15:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala Lectură.

Cât? Participarea la acest seminar este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

Formular de înscriere

Cine susține seminarul?

trainer Alisa Tarciniu

Alisa Tarciniu combină comunicarea, fotografia și coachingul în proiectele pe cere le susține, indiferent de natura acestora. Din dorința de a îi provoca pe oameni să-și descopere calitățile pe care le-au uitat și frumusețea lor autentică pe care adesea au rătăcit-o printre probleme, a ales profesia de coach.

Fascinată de modul în care comunică bărbații și femeile, a dezvoltat workshop-urile Flori, Fete sau Băieți, prin intermediul cărora își propune să contribuie la conștientizarea importanței comunicării în cadrul relațiilor.

Consider că relațiile sănătoase și frumoase, de prietenie sau romantice, se clădesc pe o bază sigură – comunicarea. De aceea, workshop-urile pe care le susțin se axează pe jocuri de imaginație și conversație.

@Ediția 11: Program seminarii și activități incluse în biletul Agenda Bio Branduri participante la Agenda Bio #11 Agenda Bio #11 Activități pentru copii