fbpx

@EDIȚIA 11 – ATELIER: Yoga & Mindfullness for Kids

ATELIER: Yoga & Mindfullness for Kids

Atelierul Yoga & Mindfullness for Kids este inclus în biletul Agenda Bio

Acest atelier se adresează copiilor și are drept scop dezvoltarea creativității și calmarea minții prin povesti terapeutice. Copiii de azi au nevoie de încredere de sine, de dragoste, de comunicare deschisă și de resurse speciale care să le susțină interesul și atenția pentru a crește fericiți.
Activitățile sunt diversificate și cuprind tehnici terapeutice prin joaca cu mișcări de yoga (tehnici specifice de yoga pentru copii, posturi adaptate în funcție de vârstă, tehnici de respirație specifice copiilor, yoga cu partener, etc), povestiri terapeutice cu mișcare, desen, precum și tehnici pentru stimularea creativității, a memoriei, dezvoltarea inteligenței emoționale, de atitudine, comportament și limbaj, concentrare mentală și de reducere a stresului zilnic.

* Pentru copii cu vârste curpinse între 5 și 7 ani.

Când? Sâmbătă, 8 septembrie 2018, de la ora 13:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala 1

Cât? Participarea la acest atelier este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Atelierul se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

Formular de înscriere

Cine susține atelierul?

terapeut si trainer Andreea Tomuleasa

Andreea Tomuleasa este terapeut acreditat NLP ( programare Neuro lingvistica), specialist în life coaching, consultat theta healing, instructor Yoga adulți&copii acreditat Yoga Alliance USA. Andreea este o persoană nerăbdatoare și dornică de a împărtăși din experiența sa.

În călătoria mea până în momentul prezent am înțeles că vulnerabilitatea și deschiderea sufletească ne aduc mai aproape unii față de alții și față de noi înșine și ne ajută să ne descoperim într-un mod autentic.