fbpx

@EDIȚIA 11 – Seminar: Auto-terapie cu remedii florale Bach

Seminar: Auto-terapie cu remedii florale Bach

Seminarul Auto-terapie cu remedii florale Bach  este inclus în biletul Agenda Bio

Tu știi …
  • ce sunt remediile florale Bach și cum acționează ele?
  • efectele administrării remediilor florale Bach asupra comportamentului, asupra capacității de concentrare și pentru protecția față de influențele externe;
  • metode de obținere, mod de preparare și administrare, restricții și efecte secundare?

Ceea ce noi ne-am obișnuit să numim boală este de fapt rezultatul unor profunde disarmonii în plan mental-emoțional. Suferința fizică poate fi interpretată ca semnal de alarmă cu privire la atitudinea eronată a individului în raport cu propria viață. Tocmai de aceea e bine să ne reamintim cât mai des faptul că bunăstarea sufletului este cheia sănătății. În urma diverselor încercări ale vieții, care ne iau pe neașteptate sau care ne prind nepregătiți sau în fața cărora ne simțim neputincioși, apar stări emoționale care pot persista și produce dezechilibru sau chiar instabilitate emoțională. Se numesc emoții negative tocmai pentru că provoacă stări emoționale neplăcute. Această stare de disconfort emoțional pe care o neglijăm sau încercăm să o ignorăm nu va dispărea de la sine ci se va manifesta, într-un viitor mai mult sau mai puțin îndepărtat, la nivel fizic într-o suferință ce va putea fi diagnosticată de medic. Sistemul de remedii florale pe care Dr. Bach l-a întemeiat poate determina îmbunătățirea dezvoltării calităților personale. Mai precis, ajută individul să-și restabilească armonia interioara prin anularea barierelor pe care el însuși le-a elaborat, mai mult sau mai puțin conștient în confruntarea cu problemele sale.

 Când? Duminică, 9 septembrie 2018, de la ora 13:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala Lectură.

Cât? Participarea la acest seminar este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

Formular de înscriere

Cine susține seminarul?

trainer Carmen Bădilă 

Carmen Bădilă este BFRP (Bach Flower Registered Practitioner) și membră a Dr. Edward Bach Foundation din 2004; Bach Trainer L1 & L2 din 2007. A absolvit LCCH (London College of Clasical Homoeopathy) 1994-1997 și Psihoterapie integrativă pentru copii și adolescenți ARPI – IESTCA (2015-2018).

Am o experienţă de peste 20 ani în domeniul terapiilor complementare. Primii paşi au fost în fitoterapie şi în hrană vie, ulterior, am studiat şi am aplicat homeopatia, terapia florală Bach, gemoterapia şi psihologia.

Eveniment pe Facebook