fbpx

@EDIȚIA 11 – Atelier: despre dulciuri sănătoase

Atelier: Gătim dulciuri sănătoase

Atelierul Gătim și povestim despre dulciuri sănătoase este inclus în biletul Agenda Bio

Acest atelier este despre dulce și colorat, despre gătit și povestit, povești despre efectele mai puțin plăcute ale consumului excesiv de zahăr, dar mai ales despre joacă.

În cadrul acestui atelier copii vor participa activ și vor pregăti împreună deserturi delicios de sănătoase. Astfel, ei vor învăța cum să pregătească dulciuri bune, dar sănătoase, fără zahăr. Se lasă și cu surprize pentru copii și părinți, așa că este atelierul potrivit și pentru cei mari, dar mai ales pentru cei mici.

*Atelierul se adresează copiilor cu vârste de peste 3 ani care vor participa însoțiți de unul dintre părinți.

Când? Duminică, 9 septembrie 2018, de la ora 13:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala 3

Cât? Participarea la acest atelier este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Atelierul se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

Formular de înscriere

Cine susține atelierul?

trainer Cristina Constantinescu

Cristina Constantinescu este mămica lui Rareș și consultant Magie cu Thermomix. Cu ajutorul acestui aparat nemțesc, Thermomix,  numit si cea mai mică bucătărie portabilă din lume, descoperă noi rețete, cunoaște oameni faini și petrece timp de calitate împreună cu familia sa. Consider că e important să pregătim masa în familie, cu cei mici împreună, iar Thermomix îmi oferă mie timpul și lejeritatea de care am nevoie într-un astfel de proces.

trainer si blogger Andreea-Carmen Radu 

Andreea-Carmen Radu este blogger și consultant nutriție acreditat de către MMPS și MECS. A absolvit cursul de Psiho-Nutriție acreditat IANLPC (International Association of NLP & Coaching) și IAHT (International Alliance of Holistic Therapist) precum și cursuri de Nutriția copilului și Nutriție sportivă. Andreea este trainer acreditat ANC, iar din anul 2016 este Ambasador Food Revolution by Jamie Oliver. Tudor (4 ani și 10 luni) – juniorul familiei este sursa de inspirație pentru cele peste 60 de ateliere de nutriție și gătit sănătos ținute în școli și grădinițe.