fbpx

@EDIȚIA 11 – Seminar: imperfecțiunile din viața ta

Seminar:  imperfecțiunile din viața ta

Seminarul Cum să întâmpini imperfecțiunile din viața ta este inclus în biletul Agenda Bio

Trăieşte în prezent! Creează-ţi succesul! Fii recunoscător!
De cele mai multe ori ne surprindem catalogând sau împărțind activitățile întreprinse, acțiunile și chiar viața între perfect și imperfect. Imperfect, dar în comparație cu ce sau cu cine?

Te gândești adeseori că viața ta nu este perfectă, că lipsește ceva care să redea acel sentiment de împlinire, dar nu reușești să-ți dai seama care este elementul care lasă un gol imperfect în viața ta? În cadrul acestei sesiuni de mindfulness și dezvoltare personală, aveți ocazia să discutați despre imperfecțiunile din viața voastră, despre ce considerați că nu este perfect în ceea ce întreprindeți, despre ceea ce lipsește, dar și despre cum trebuie să abordați și priviți aspectele imperfecte astfel încât să obțineți echilibrul dorit și râvnit. Aveți ocazia să împărtășiți ideile, temerile și întrebările cu alte persoane care se confruntă cu același tip de probleme și dileme.

 Când? Duminică, 9 septembrie 2018, de la ora 11:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala Lectură.

Cât? Participarea la acest seminar este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

Formular de înscriere

Cine susține seminarul?

trainer dana predu

Dana Predu este trainer, formator și coach de peste 9 ani, timp în care și-a urmat pasiunea și a finalizat cursuri acreditate de mindfulness. Începând cu 2016 susținue sesiuni de mindfulness în diverse organizații pentru studenți, antreprenori și părinți. A lansat cursurile online după ce a observat modul în care au fost îmbrățișate schimbările de către cei care au participat la întâlnirile de grup și 1:1. Este mamă de 2 minuni care au ales să-i fie aproape, soție de viteaz, soră de aventurieră, fiică de oameni onești, prietenă de încredere, antreprenor cu experiență în training, activități pentru copii, mindfulness coach, autor de cărți pentru copii și dezvoltare personală…câteva din rolurile de care se bucură zilnic.

Încerc să mă bucur de tot ceea ce înseamnă viață, de fiecare moment, experiență, de posibilitățile ce apar în fiecare zi…de ACUM.