fbpx

@EDIȚIA 11 – CLASA: Renewed and Balanced

 

Clasa Renewed and Balanced este inclusă în biletul Agenda Bio

 

În cadrul acestei clase de yoga sunt propuse o serie de posturi armonizate yang-yin potrivite pentru reîmprospătarea stării mentale, tonifierea corpului și atragerea unui zâmbet plin pe chip. Veți observa importanța respirației și a mișcării conștiente, care adâncesc percepția corporală și de sine. Iar de acolo, drumul continuă. Întregul corp se activează, devenind mai viguros prin practică și, în același timp, se hrănește o stare de bine interior.

 

Când? Sâmbătă, 8 septembrie 2018, de la ora 17:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala Mare.

Cât? Participarea la această clasă este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

 

Clasa se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Adu cu tine propria saltea de yoga/prosop lung/izopren și haine comode. Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

Formular de înscriere

 

Cine susține clasa?

Estera Tinca este instructor Yoga, a studiat Limbi Străine, Drept și Relații Internaționale, a lucrat într-o corporație, dar pe plan profesional și personal, bucuria de a trăi a găsit-o în yoga. A participat la primul curs de formare, de Yin Yoga, pentru a evolua în practica personală. Acolo a descoperit experiențial câtă bucurie poți simți conducând o clasă. A urmat curând al doilea curs de formare cu profesorul Mukesh Kothari, organizat de ”Yoga Academy Romania” împreună cu Școala Bindusar din Rishikesh, India.

 

Drum care dincolo de bucurie, înseamnă și a trai conștient, armonios, cu autenticitate, deschidere, recunoștință. Fiecare dintre noi are posibilitatea de a parcurge și îmbogăți cu semnificație, propria cale în Yoga.

Sunt aici cu bucuria celor pentru care lucrurile curg lin într-o direcție.