fbpx

@EDIȚIA 11 – ATELIER: Terapie prin Artă, terapie pentru suflet

Atelierul Terapie prin Artă, terapie pentru suflet este inclus în biletul Agenda Bio

 

Acest atelier este dedicat celor ce caută calea către sursă, în afara și în sinea lor, pentru a dezvolta ceea ce este lumină, bucurie, iubire în fiecare. Timp de 1 oră și jumătate oameni inocenți în zona artistică sunt chemați să iasă din confortul de zi cu zi și să descopere lumea mare și plină de emoții, să-și exprime trăirile fără măștile cotidiene.

 

Când? Sâmbătă, 8 septembrie 2018, de la ora 11:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala 1

Cât? Participarea la acest atelier este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

*Toate materialele necesare pentru pictură sunt puse la dispoziție de către trainer.

Atelierul se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

Formular de înscriere

 

Cine susține atelierul?

Andreia Martinescu este un artist profesionist multidisciplinar cu o experiență de peste 20 de ani în crearea proiectelor artistice la scară mica sau mare. Liceul de arte plastice i-a fost o vastă bibliotecă, dar studiile superioare și cursurile urmate suplimentar în domeniul artelor au ajutat-o să plonjeze în lumea filmului, a teatrului și a televiziunii, unde a învățat meserie, artă și să-și depășească limitele zi după zi.

 

Cursurile și atelierele de spiritualitate m-au ajutat să mă eliberez de stereotipurile artistice, să captez, să descifrez și să traduc în materie numai ceea ce văd cu sufletul.