fbpx

@EDIȚIA 11 – ATELIER: La un pahar de suc (detox) cu Nutriționista Corina Dascălu

Atelierul La un pahar de suc (detox) cu Nutriționista Corina Dascălu este inclus în biletul Agenda Bio

 

De-a lungul timpului, conceptul detoxifiere a fost definit, înțeles și interpretat din diferite perspective, unele dintre ele fiind chiar eronate sau ușor îndepărtate de adevărata semnificație. De aceea, nutriționista Corina Dascălu vorbește despre detox, despre modul în care funcționeză și acționează detoxifierea, de ce este necesar să luăm din când în când câte o pauză și care sunt, pe termen scurt sau lung, beneficiile acestor programe. Pe parcursul atelierului veți discuta despre detoxifiere atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere emoțional, alături de indicații și contraindicații pentru fiecare.

 

Când? Duminică, 9 septembrie 2018, de la ora 15:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala Lectură.

Cât? Participarea la acest atelier este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

 

Atelierul se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

Formular de înscriere

 

Cine susține atelierul?

 

Corina Dascălu este nutriționist și fondatoarea programelor Detox Delivery Moldova & România. A absolvit Școala de Nutriție The BodyMind Institute, a participat la multe cursuri internaționale de nutriție, dar adevărata experiență a obținut-o lucrând de mai bine de 4 ani cu cei care își doresc schimbări sănătoase în viața lor.

Corina este vegetariană din 2009, vegană în devenire și viitoare mămică. Consider că natura are suficiente resurse pentru a hrăni organismul cu cele necesare, de aceea promovez consumul de alimente din natură și încerc să motivez în fiecare zi oamenii spre un mod de viață echilibrat, așa cum îl percep și trăiesc eu.