fbpx

@EDIȚIA 11 – CLASA: Watch your back

Clasa Watch your back este inclusă în biletul Agenda Bio

     Această clasă este creată pentru tonifierea minții și a corpului, pentru a ajuta spatele să se relaxeze, pentru a te concentra la coloana ta, pentru a reda postura care te face să te simți bine, pentru a readuce corpului tău libertatea de care are nevoie. La spate arunci toate problemele de care nu vrei sa te ocupi, în spate puni toate grijile care ți se adună zilnic, tot acolo se adună stresul și multe dintre toate lucrurile care te apasă, gânduri, emoții, sentimente, propoziții neterminate sau neîncepute. Pentru ca tot ce te sperie și multe dintre lucrurile de care vrei să fugi sunt în spatele tău.

Dacă ajungi să constientizezi poziția în care stai atunci când nu te concentrezi la tine, îți vei da seama că ai dureri, mai mici sau mai mari, îți dai seama că spatele tău se apleacă, iar tu te apleci și uiți de tine. Stai cu umerii încordați crezând ca stai drept, dar de fapt nu faci decât să accepți o postură care poate nu este corectă, dar care îți intră în obișnuință. Prin intermediul acestei clase vei învăța să îți relaxezi spatele, umerii și tot corpul.

 

 

Când? Duminică, 9 septembrie 2018, de la ora 11:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala Mare.

Cât? Participarea la această clasă este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Clasa se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Adu cu tine propria saltea de yoga/prosop lung/izopren și haine comode. Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

Formular de înscriere

 

Cine susține clasa?

Sunt Simona Cosma, instructor de yoga, am doi copii minunați, un iubit la fel de minunat, 6 căței și 3 pisici. Iubesc viața, iubesc oamenii și în principiu iubesc cam toate ființele. Yoga mi-a schimbat viața, nu știu dacă m-a făcut un om mai deosebit decât eram înainte, însă știu că yoga a intrat în viața mea delicat, m-a învăluit, m-a cucerit și m-a făcut să fiu mai conștientă de mine și de ceea ce sunt acum. Nu mi-a fost clar cine pe cine a cucerit, eu pe yoga sau yoga pe mine, însă știu că am devenit mai puternică și mult mai concentrată pe persoana mea, mai conștientă de cine am devenit și de ceea ce pot face.

În anul 2016 a urmat un curs de yoga, cu Mukes Kothari de la Bindusar Yoga School of India, școală recunoscută de Yoga Alliance. În perioada de început s-a concentrat mai mult pe clase dinamice, iar la un moment dat și-a amintit de prima clasă de yoga la care a participat și a realizat că trebuie să preda și ore pentru începători. Apoi și-a aminte de durerile de spate pe care le avea cândva și a început să predea o clasă specială pentru spate “Watch your back”. Ulterior a construit “Mind your Step”, o clasă dinamică în care se lucrează mult brațele, se tonifică abdomenul și picioarele, se testează limitele și se încearcă depășirea lor. În ianuarie 2017 a deschis Studioul Universul, un studio în care și-a dorit ca oamenii să se bucure de yoga, să o practice alături de instructori diferiți care predau clase diferite.

Mi-am dorit ca persoanele care vin în acest studio să cunoască yoga, și nu în ultimul rând să se îndrăgostească de ea așa cum și eu m-am îndrăgostit în urmă cu 3 ani.

 

@Ediția 11: Program seminarii și activități incluse în biletul Agenda Bio Branduri participante la Agenda Bio #11 Agenda Bio #11 Activități pentru copii