fbpx

@EDIȚIA 11 – ATELIER: Arhetipuri feminine. Hartă a psihologiei femeii

Atelierul de Feminitate: Arhetipuri feminine. Hartă a psihologiei femeii este inclus în biletul Agenda Bio

 

Tu știi ce sunt arhetipurile feminine (zeițe grecești) și cum te pot ajuta să te cunoaști ca femeie? Care sunt cele 5 semne ale energiei feminine blocate?
  • Arhetipuri relaționale. Arhetipul Persefonei – Arhetipul copilului interior
  • Arhetipuri relaționale. Arhetipul Mamei – Relația cu energia maternă (mama interioară și mama biologică)
  • Arhetipul independenței feminine: Atena – bărbatul nostru interior
  • Arhetipul alchimic: Afrodita – Iubire, senzualitate, masculin și feminin

Arhetipurile feminine conțin experienţa și psihologia tuturor femeilor din toate civilizațiile şi din toate timpurile. Sunt ca o busolă interioară care te ajută să pendulezi între bine și rău, negativ și pozitiv, funcțional și disfuncțional, în ceea ce privește comportamentul și energia ta ca femeie. Arhetipurile (modelele) zeițelor grecești te reconectează cu însușirile feminine proprii și naturale conștiinței feminine (introspecție, prezență în corp, creativitate și creație, sensibilitate, compasiune și independență, starea de relaxare și bucurie a vieții, spiritualitate).

Arhetipurile feminine presupun un proces de dezvăluire și auto-observare și integrare și asumare a acestora. Cele 5 semne ale energiei feminine blocate sunt:
  1. nevoia de a controla totul
  2. blocarea intuiției
  3. femeile nu știu să primească
  4. apatia
  5. burnout-ul. 

Ce aduce această conectare cu al tău corp? Observarea stărilor emoționale, a dispozițiilor, a gândurilor care se îngrămădesc în mintea ta, a oboselii și a bolii din corp, a felului cum relaționezi cu ceilalți.

În esență, arhetipuri feminine (zeițele greceste) sunt modele de feminitate autentică, ce ne dau informații despre cum arată feminitatea noastra, dincolo de rolurile deja cunoscute. Sunt un instrument de autocunoaștere, dezvoltare personală, chiar terapeutic.

Când? Duminică, 9 septembrie 2018, de la ora 17:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala Lectură.

Cât? Participarea la acest atelier este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

 

Atelierul se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

Formular de înscriere

 

Cine susține atelierul?

Cristina Lotru: sunt cel mai mare visător profesionist pe care-l cunosc.

Cristina este Life Coach, autoarea eBook-ului despre feminitate ”Călătoria Zeiței Interioare”, speaker pentru feminitate autentică și mindfulness și creatoarea blogului și comunității V.I.S. (Vindecare, Inspirație, Schimbare)

Și-a început drumul în dezvoltarea personală în urmă cu 7 ani, și de atunci călătoria către sine tot continuă. În lumea Life Coaching-ului a pășit natural și firesc când a conștientizat că, pe lângă auto-analiză, introspecție și yoga, există și nevoia sa de a se cunoaște prin ochii oamenilor cu care lucrează sau alături de care învață. Și a constatat că, după problemele personale, relațiile sunt al doilea cel mai bun catalizator al schimbării. Astfel, a descoperit arta întrebărilor prin Life Coaching, iar asta i-a deschis ochii să vădă atât în sine, cât și în ceilalți, cum potențialul poate fi redescoperit atunci când renunțăm la credințele care ne îngrădesc.

Din propria sa nevoie de a găsi răspunsuri în mai multe domenii ale dezvoltării personale și spirituale, a adunat în comunitatea V.I.S. instrumente si cunoștințe din psihologie, NLP, Analiză Tranzacțională, psihologie transpersonală, psihologie arhetipală, Life Coaching și consiliere dezvoltare personală, precum și mindfulness și spiritualitate.