fbpx

Actualizat: TOMBOLĂ @EDIȚIA 10

Așa cum v-am obișnuit la fiecare ediție Agenda Bio, organizăm o tombolă, susținută cu sprijinul dragilor expozanți atenți cu sănătatea și starea ta de bine.

Sponsorii ediției #10 – echilibru în natură sunt:

 • Bio Aleea își dedică misiunea în vederea creării produselor cosmetice naturale pentru un corp sănătos și fericit. Ei oferă 1 cadou în fiecare zi ( Cremă bio protecție solara SPF 15, Loțiune de corp organică Ceai Verde & Lime).
 • Tupperware este prietenul mediului înconjurator, dar și al bucătăriei tale. Produsele sunt inovative și special create în vederea păstrării alimentelor în cea mai pură stare. Ei ofera 2 sticle Eco Tupperware în fiecare zi.
 • Fagurele cu miere și-a clădit misiunea în jurul naturii și sănătății și de aceea oferă o gama variată de miere raw. Ei oferă 2 cadouri sâmbătă (cadou 1: 1 borcan 400g miere de salcâm și 1 borcan 400g miere amorpha; cadou 2: 1 borcan 400g miere de rapiță și 1 borcan 400g miere de amorpha)  și 1 cadou duminică (1 borcan 400g miere de salcâm și 1 borcan 400g miere de rapiță)
 • Blue Lily  este despre cosmetice profesionale premium produse în Romania, din ingrediente naturale. Ei ofera 1 cadou în fiecare zi (sâmbătă: gel de duș și cremă anticelulitică, duminică: gel de duș și unt de corp).
 • AiSo Bijoux by Sorina Aioanei este despre accesorii și bijuterii care împletesc stilul cu efectele benefice și terapeutice ale cristalelor. Ea oferă 1 brățară cu pietre în fiecare zi.
 •  Trufex este despre trufe la borcan, la sticlă, la pungă, indiferent de ambalaj sau formă, sănătatea este inclusă. Ei oferă 1 pachet cu produse din trufe românești în fiecare zi.
 • Natural AGE pregătește după rețete secret de sănătoase, minunate și proaspete sucuri, siropuri, compoturi și gemuri. Ei oferă 1 cadou sâmbătă (1 sticlă de vin și 1 borcan cu dulceață).
 • Bufetto are o colecție impresionant de sănătoasă de ulei de nucă, ulei care  adaugă o aromă bogată de nuci salatelor și pastelor, ba mai mult este perfect de încercat cu pâine proaspătă şi sare. Ei oferă 2 cadouri sâmbătă (cadou 1: 1 sticlă ulei de nucă și 1 sticlă ulei de dovleac, cadou 2: 1 sticlă de ulei de nucă cu usturoi și 1 sticlă ulei de dovleac) și 1 cadou duminică (1 sticlă de ulei de nucă și 1 sticlă de ulei de nucă cu usturoi).
 • Hofigal Oficial este o companie producătoare de suplimente alimentare din plante medicinale și aromatice și cosmetice cu principii active vegetale. Ei oferă 3 cadouri în fiecare zi (fiecare cadou conține Menolap, Passisclerotin, Ceai ecologic de coacăz negru)
 • Organic World este despre cosmetice natural și frumos ambalate. Ei oferă 1 cadou în fiecare zi (oglindă de geantă din bambus, spumă de curățare și rimel).
 • Biosector are grijă de sănătatea ta și de aceea îți oferă o gamă variată de recipiene din materiale non-toxice (bune pentru organism) și biodegradabile (bune pentru mediu). Ei vor oferi 1 cadou în fiecare zi (sămbătă: o caserolă pentru prânz, duminică: 1 bol cu lingurițe pentru copii)

Pentru a participa la tombolă, vizitatorii evenimentului Agenda Bio trebuie să completeze tichetul de tombolă pe care îl primesc împreună cu biletul de acces la eveniment. Pentru a fi valid, tichetul trebuie să aibă toate câmpurile completate (lizibil) și trebuie introdus în urna de concurs.

*Extragerea se realizează la finalul fiecărei zile, iar câștigătorii vor fi anunțați telefonic.

Agenda Bio #10 – echilibru în natură

Când: 23 -24 iunie 2018

Unde: Casa Universitarilor București (Str. Dionisie Lupu 46)

Programul de vizitare în ambele zile: 10:00 – 20:00.

Intrarea la întregul eveniment Agenda Bio costă 8 lei/persoană/zi, dar copiii până în 14 ani au acces gratuit.

În baza biletului poți participa la orice seminar sau clasă din respectiva zi și se poate vizita târgul de produse naturale și bio (peste 60 de branduri românești și internaționale).

Câstigătorii tombolei Agenda Bio #10

Sâmbătă, 23 iunie 2018

Raluca Lazăr – premiu oferit de Yves Rocher

Maya Abichamine –  premiu oferit de Yves Rocher

Roca Gabriela Iulia –  premiu oferit de Yves Rocher

Monica Patriciu – premiu oferit de Yves Rocher

Drul Memdel –  premiu oferit de Yves Rocher

Bacalu Alina –  premiu oferit de Hofigal

Pătraru Carmen Augusta – premiu oferit de Hofigal

Licșor Adina – premiu oferit de Hofigal

Baciu Andreea – premiu oferit de Biosector

Robert Iosu – premiu oferit de Organic World

Pimzariu Gabriela – premiu oferit de Tupperware

Alexandra Ciocârlan – premiu oferit de Tupperware

Bârsan Anda – premiu oferit de Bufetto

Chioariu Mihai – premiu oferit de Bufetto

Vintaniuc Olga – premiu oferit de AiSo Bijoux

Hertanu Irina Raluca – premiu oferit de Blue Lily Cosmetics

Sechica Irina – premiu oferit de Trufex

Nica Antoaneta – premiu oferit de Fagurele cu miere

Mihaela Vasilescu – premiu oferit de Fagurele cu miere

Berekmeri Corina – premiu oferit de Natural Age și Vinurile Ego

Sorescu Iulia – premiu oferit de BioAleea

Duminică, 24 iunie 2018

Frankfort Alina Elena – premiu oferit de Yves Rocher

Romcea Maria – premiu oferit de Yves Rocher

Vladuti Emilia – premiu oferit de Yves Rocher

Gârbia Rebeca – premiu oferit de Yves Rocher

Ovidiu Tudorache – premiu oferit de Yves Rocher

Iacobescu Bogdan – premiu oferit de Biosector

Popescu Sabina – premiu oferit de Organic World

Bătuineanu Claudia – premiu oferit de Hofigal

Andreea Rusu – premiu oferit de Hofigal

Iacobescu Marilena – premiu oferit de Hofigal

Andra Ion – premiu oferit de Trufex

Ranga Oana – premiu oferit de Blue Lily

Jarmea Alexandra – premiu oferit de BioAleea

Brașou Mihai – premiu oferit de AiSo Bijoux

Isar Simona – premiu oferit de Tupperware

Venturatos Simona – premiu oferit de Tupeprware

Dincă Valentin – premiu oferit de Bufetto

Cândea Irina – premiu oferit de Fagurele cu miere
REGULAMENT OFICIAL AL TOMBOLEI AGENDA BIO

 SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

Concursul este organizat si desfasurat de SC ARCANTOS EVENTS SRL, in cadrul evenimentului Agenda Bio. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public prin vizitarea site-ului www.agendabio.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa prezentarea acestor modificari pe site-urile mentionate mai sus.

SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul este organizat si se desfasoara la locatia si pe intreaga durata a evenimentului Agenda Bio.

SECTIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI

Concursul va fi lansat la data 27.01.2018 ora 10:00 si va dura pana la data de 28.01.2018 ora 19:00. Concursul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

SECTIUNEA 4. MECANISMUL CONCURSULUI

Concursul este adresat vizitatorilor targului Agenda Bio, in oricare din cele doua zile de eveniment, 27 sau 28 ianuarie 2018. Pentru a participa la concurs, persoanele interesate trebuie sa completeze tichetul de tombola primit la intrare, conform cerintelor solicitate.

Castigatorii sunt alesi prin tragere la sorti, de catre organizatori, la sfarsitul fiecarei zi de eveniment.

SECTIUNEA 5. PROCEDURA PENTRU REVENDICAREA, VALIDAREA SI PRIMIREA PREMIILOR

Castigatorul extras prin tragere la sorti, conform celor mentionate in sectiunea 4, va fi contactat de catre Organizator conform informatiilor furnizate de catre participanti. De asemenea, numele castigatorului va fi postat pe site-ul mentionat in regulament. Premiul va putea fi revendicat la sediul Organizatorului sau prin telefon la numarul 0721046638, in termen de 30 (treizeci) zile de la data extragerii. Premiile nerevendicate se anuleaza.

SECTIUNEA 6. RESPONSABILITATE

Prin participarea la concurs, toti participantii si eventualii castigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si eventualilor castigatori.

SECTIUNEA 7. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice/juridice cu domiciliul/ resedinta in Romania care vin la evenimentul Agenda Bio in perioada 27 – 28 ianuarie 2018.

Nu pot participa la Concurs angajatii Organizatorului concursului, SC ASCS EVENTS SRL-D, precum si a membrilor familiilor acestora (copii, parinti, sot/ sotie).

Participarea la concurs constituie acordul ca numele castigatorilor sa apara pe site-ul www.agendabio.ro

SECTIUNEA 8. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin participarea la prezentul Concurs, participantii/castigatorii sunt de acord ca datele cu caracter personal (nume, prenume, numar de telefon fix si/sau mobil, e-mail) sa fie prelucrate de Organizator. Prelucrarea va avea ca scop stocarea datelor in baza de date, procesarea acestora in scopuri statistice, realizarea de analize si cercetari de piata.

Lista castigatorilor va fi afisata pe site-ul www.agendabio.ro, in conformitate cu prevederile Sectiunii 4 a prezentului Regulament oficial. Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/ castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

SECTIUNEA 9. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

SECTIUNEA 10. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila.

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL OFICIAL

Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru toti accesand site-ul www.agendabio.ro. Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament Oficial.

Eveniment pe Facebook @Ediția 10: Program seminarii și activități incluse în biletul Agenda Bio Agenda Bio #10 Activități pentru copii Branduri participante la Agenda Bio #10