fbpx

@EDIȚIA 10 – Seminar: Elimină chimicalele cu ajutorul uleiurilor esențiale

Seminarul Elimină chimicalele cu ajutorul uleiurilor esențiale este inclus în biletul Agenda Bio

Cât de atentă ești la etichetele de pe produsele de îngrijire? Dar la cele de curățenie? Ai vrea să ai soluții simple și în același timp naturale? Ai vrea să știi că poți utiliza cu încredere produsele care intra în contact cu pielea ta? Ai vrea să nu mai faci compromisuri? Te invităm la un seminar în cadrul căruia vei afla foarte multe informații care te vor ajuta să alegi produse de încredere sau chiar sa îți creezi propriile produsele de îngrijire din ingrediente naturale și uleiuri esențiale.

 

În cadrul acestui seminar vei afla:

– cum să alegi și să folosești cele mai bune uleiuri esențiale 

– cum să îți înlocuiești produse din casă, baie, bucătărie și chiar cosmetice cu doar câteva uleiuri esențiale

– cum să îți pregătești un kit pentru a putea face acasă produsele de îngrijire

– cum să alegi ingredientele potrivite în funcție de tipul de ten

– alternative non-toxice pentru tine și familia ta 

– sfaturi practice și siguranta utilizării

 

 Când? Duminică, 24 iunie 2018, de la ora 15:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala 3.

Cât? Participarea la acest seminar este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

Formular de înscriere

 

Cine susține seminarul?

 

Sibel Grigore este cosmetician la Cosmetica Organica, iubitoare de natură și de tot ce ne poate ea oferi. Este adepta unui mod de îngrijire cât mai simplu, mai eficient, dar și cât mai economic. Este creatoarea atelierelor de cosmetică organică, ateliere care oferă informații utile despre îngrijirea de zi cu zi, sfaturi și retete.

Lavinia Sandru este consultant Uleiuri Esentiale Terapeutice Young Living,  adepta unui stil de viață sănătos, în armonie cu natura, mereu în căutare de soluții simple și practice pentru a ne îmbunătăți viața.

 

 

 

 

 

@Ediția 10: Program seminarii și activități incluse în biletul Agenda Bio Agenda Bio #10 Activități pentru copii Branduri participante la Agenda Bio #10