fbpx

@ Ediția 10: Activități pentru copii

Agenda Bio nu se preocupă doar de un stil de viață fericit și sănătos, este preocupată și de modalitatea în care oamenii mici își petrec timpul liber sau procesul prin care aceștia asimilează noi informații și cunoștinte. De aceea, oferă copilului din tine sau din familia ta acces la educație non-formală prin intermediul atelierelor de creație, dezvoltarea imaginație și a curiozității prin intermediul spectacolului interactiv, dezvoltarea unei conexiuni cu părintele în cadrul seminarelor, construirea sănătoasă a imaginii de sine prin intermediul baletului  și cultivarea simțului artistic de gustos prin intermediul atelierelor de gătit.

 

Ateliere creative

Ch’artist  –  Paint Your Own Pottery Studio înseamnă, mai înainte de toate, iubirea pentru artă și meșteșug: “Cu zâne și praf de stele, cu mândre flori și poveștile lor pământești, credem și împărtasim prin atelierul de pictură pe ceramică puțin din magia Sânzienelor.
Vă așteptăm cu mic, cu mare să ne vizitați. Nu există limită de vârstă, așa că haideți să ne bucurăm împreună de un weekend de feerie. Am meșterit obiecte care mai de care mai frumoase și fiecare își așteaptă povestea în culori. Venim și cu praful de stele, nuanțe felurite și pensule năstrușnice, toate materialele fiindu-vă puse la dispoziție pentru a crea și a vă bucura.
Prețul obiectelor variază între 7 și 25 lei, în funcție de dimensiune și complexitate, dar puteți opta și pentru un “mix bun” de oricare 3 obiecte mici la 20 de lei.”

Cost: 7-25 lei
 
Atelier Dumitru vă invită la un atelier cu petale de fericire, zâmbete și armonie, toate strânse în coronițe efemere și jucăuse, parfumate și delicate, ca un luminiș de padure. În zi de Sărbătoare alege să-ți confecționezi propria coroniță pe care să o asortezi cu ținutele de vară caldă și generoasă.
Cost: 15 – 25 lei

Atelier de gătit – Atelierul Dulciurilor Sănătoase

Acest atelier este despre dulce și colorat, despre gătit și povestit, povești despre efectele mai puțin plăcute ale consumului excesiv de zahăr, dar mai ales despre joacă.

În cadrul acestuia juniorii își vor murdări mânuțele în vederea realizării unor delicioase bomboane raw vegan.

 

Formular de înscriere


Seminar – Hai la joacă împreună cu copilul tău!

Dragă părinte, Alexandra te invită la un atelier interactiv împreună cu copilul tău. Pe parcursul acestuia veți petrece timp de calitate împreună, vă veți juca și distra, iar tu vei avea ocazia să descoperi jocuri noi și interesante. Vă așteaptă cu chef de joacă și voie bună!

 

Formular de înscriere

 


Seminar – Noi suntem Natura

Cu accent pe intuiție, instinct și prezență, acest seminar este recomandat pentru părinți și ai lor copii. Este un seminar de conectare între oameni, simplu și accesibil, o întâlnire concepută pentru a se adresa unui public larg. Atracția lui constă în modul de abordare reprezentat printr-o joacă ce transmite informații generale despre: planete, mișcare, mecanică și electro-magnetism în natură.

Formular de înscriere

 


 

Ateliere de dans

Atelier de balet pentru copii: Mișcare, dans și socializare și  Atelier de Jazz Dance și Flamenco: Mișcare, dans și socializare

 

Victoria Dance Studio este primul studio de balet pentru copii din România care susține dezvoltarea completă a acestora prin metode inspirate din metodologiile Montessori si Waldorf. Copiii învață să se exprime creativ și să-și construiască o imagine de sine sănătoasă. Plecând de la premisa că activitatea fizică are un rol esențial încă din copilărie, profesorii din cadrul Victoria Dance Studio pun accentul pe dezvoltarea personală a cursanților. 

În cadrul atelierului ești invitat să faci un pas în călătoria cunoașterii tale și a copilului tău. Activitatea presupune dezvoltarea armonioasă prin abordarea dansului într-o manieră relaxată și veselă. Veți descoperi împreună o lume de poveste. În jurul vârstei de 6 ani copiii pot experimenta arta jazzului sau flamenco, dansuri ce sunt realizate și pentru adulți. Intrând în rolul personajelor precum iepuarași, vulpițe și ursuleți, micuții vor realiza poate primele lor elemente de balet clasic, îmbinate cu pași de dans modern. Copiii își vor consuma energia într-un mod creativ, vor socializa și se vor putea bucura împreună cu părinții, într-un cadru primitor.

 

Atelier de Jazz Dance și Flamenco: Mișcare, dans și socializare

formular de înscriere pentru sâmbătă formular de înscriere pentru duminică

Atelier de balet pentru copii: Mișcare, dans și socializare

formular de înscriere pentru sâmbătă formular de înscriere pentru duminică

Spectacol interactiv

 

Duminică, 24 iunie 2018 – ora 11:00

Spectacol interactiv pentru copii – “Max si Mara, copiii care aduc somnul”

 

Despre spectacol:
Vom afla împreună povestea celor doi frațiori năstrușnici și mai mereu veseli. Locuiesc sus, sus pe cer, undeva în spatele lunii, pe strada Calea Lactee, într-o căsuță albă cu acoperiș roșu și cu steluțe aducătoate de somn ce cresc la ferestre. Ce fac Max și Mara seară de seară? Vă așteptăm alături de noi la spectacol pentru a afla răspunsurile.

Spectacolul este recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 2-8 ani.

Durată spectacol: 40 de minute
Preț bilet: 20 lei/copil (părinții gratuit)
Rezervări: 0733081464/rezervari@juximagic.ro (Locurile sunt limitate).

Locație: Casa  Universitarilor București (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio (în zona de grădină, de lângă hamace).
*Tombolă cu premii la sfârșitul spectacolului și surprize pentru toți copiii participanți.
Puteți afla mai multe informații despre echipa de mămici Juxi Magic și spectacolele interactive pe care le susțin, accesând adresa www.juximagic.ro sau pagina lor de Facebook.

 

 

 

@Ediția 10: Program seminarii și activități incluse în biletul Agenda Bio

Branduri participante la Agenda Bio #10