fbpx

@EDIȚIA 10 – Seminar: Practici pentru Sănătate Intimă Feminină

Seminarul Practici pentru Sănătate Intimă Feminină este inclus în biletul Agenda Bio

Dacă ai nevoie de ajutor în vederea accesării puterii ce se ascunde în interiorul tău, atunci acest seminar îți este dedicat. Pe parcursul acestuia vei descoperi informații despre nevoia de îngrijire și întreținere intimă a femeilor și vei învăța despre practicile perineale prin care poți susține tonusul și echilibrul intim într-un mod inteligent.

Vei face primii pași în Gimnastică Perineală LIFE-BALANCE ceea ce este un antrenament perineal unic pentru femei cu exerciții pentru zona planșeului pelvi-perineal. Susține sexualitatea, tonusul perineal, vaginal și bună funcționarea organelor abdominale și pelvice. Previne și ameliorează eficient probleme de natură intimă – indiferent de vârstă – și în special în sarcină, după naștere, la menopauză și după histerectomie.

Conform studiilor, jumătate dintre femei au nevoie de un astfel de program pentru recuperare de: incontinență urinară, anorgasm, cistită, infecție vaginală cronică, etc., în timp ce, pentru cealaltă jumătate, practica preventivă este benefică pentru susținerea sănătații intime: postură, sexualitate, fertilitate, circulație sangvină-limfatică-enrgetică, etc.

Iar tu, dacă dorești, cu Gimnastica Perineală ai acum oportunitatea să-ți găsești puterea interioară. Poți fi o femeie puternică într-un corp puternic. Să trăiești feminitatea cu grație, să împletești feminitatea și sacrul feminin în toate aspectele vieții. Și să te simți mai sexy!

 

 Când? Duminică, 24 iunie 2018, de la ora 17:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala Lectură.

Cât? Participarea la acest seminar este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

Formular de înscriere

 

Cine susține seminarul?

 

Emese Magdás este fondatorul conceptului LIFE-BALANCE, trainer gimnastică intimă (2006, Budapesta), instructor Tai Chi (2007, București, FRAM), trainer bodyART (2011, Satu Mare) și terapeut de echilibru hormonal (2014, Budapesta). Are 12 ani de experiență de lucru cu Femei, timp în care a lucrat atât individual, cât și prin workshopuri și a promovat bazele sănătății feminine prin prelegeri, conferințe, seri deschise și expoziții. Lucrează holistic, cu metode blânde, naturale pentru Sănătate Intimă și Echilibru Hormonal.

Pasiunea mea este să ajut femeile să experimenteze ceea ce putem numi “echilibru în viață”, experiență ce ar trebui să facă parte din viața de zi cu zi.

@Ediția 10: Program seminarii și activități incluse în biletul Agenda Bio Agenda Bio #10 Activități pentru copii Branduri participante la Agenda Bio #10