fbpx

@EDIȚIA 10 – CLASA: Sattva Yoga – Journey into the Self

Clasa Sattva Yoga – Journey into the Self este inclusă în biletul Agenda Bio

 

Prin practicile integrate de mii de ani de yoginii de la poalele munților Himalaya (Kryia, Asana, Pranayama), meditație și mișcare liberă, dezvoltăm în noi înșine conștiința SATTVA- aspectul de conștiință înaltă care ne permite să trăim în echilibru, încredere, adevăr, seninătate, simplitate și iubire necondiționată. Timp de 90 de minute, veți lucra cu corpul subtil pentru a vă conecta la starea de flux și a depăși acele aspecte ale conștiinței care nu vă mai servesc.

Această clasă este primul pas dintr-o călătorie.

Dacă te decizi să pornești în această călătorie, fii pregătit să îți depășești condiția și să te apropii de potențialul tău ca ființă umană extraordinară.

Dacă ești aici, ești deja ghidat să îți extinzi conștiința.

Să îți deschizi inima și mintea și să te conectezi la strălucirea pură a vieții.

Să vindeci tot ce te ține înapoi.

Să trăiești neînfricat.

Să ai încredere nelimitată.

Să iubești necondiționat.

Să crești, să evoluezi și să te extinzi în toate aspectele existenței tale.

Să trăiești în mod responsabil și în uniune profundă cu întregul univers.

Adevărul, conștiința, fericirea sunt starea ta naturală.

Meriți să experimentezi o viață naturală, fluidă, cu bucurie și abundență.

În această călătorie, “You are the path. The path is you” – Anand Mehrotra, fondatorul Sattva Yoga Academy

Ești pregătit?

Ești pregătit.

În practica Sattva nu există începători sau avansați: există doar explorarea sinelui.

 

Când? Sâmbătă, 23 iunie 2018, de la ora 11:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala Mare.

Cât? Participarea la această clasă este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Clasa se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Adu cu tine propria saltea de yoga/prosop lung/izopren și haine comode. Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

Formular de înscriere

 

 

Cine susține clasa?

 

Ema Barbă a început să practice yoga cu 5 ani în urmă, și alături de terapia Theta Healing, le-a permis să îi transforme mintea și parcursul vieții. Astmul și alte afecțiuni fizice, lipsa de încredere, frica, dependența au dispărut. Atunci a știut că trebuie să canalizeze această cunoaștere către cei din jur și contextele au început să apară. Ghidează oamenii în Yoga așa cum a învățat în Rishikesh, India, la Sattva Yoga Academy, școală certificată prin Yoga Alliance (200h TTC). Facilitează experiențe de vindecare prin Kriya, Pranayama, Asana, Mantra, Sound healing. Este practician Theta Healing cu formare de bază, la nivel avansat, cât și cu formare în manifestare și abundență.

Lucrez cu persoane cu practică avansată dar și cu cele aflate la început, cu persoane cu dizabilități dar și cu persoane sportive, de toate vârstele. Cu fiecare sesiune, cu fiecare nouă poveste primesc o nouă confirmare că a cultiva în noi înșine starea de sănătate, bucurie, pace, liniște e posibil prin exercițiu. Sunt recunoscătoare să fiu martor la alegerea de a trăi într-o vibrație înaltă, la procesele de vindecare curajoase și asumate, ale celor cu care lucrez.
@Ediția 10: Program seminarii și activități incluse în biletul Agenda Bio Agenda Bio #10 Activități pentru copii Branduri participante la Agenda Bio #10