fbpx

@EDIȚIA 10 – ATELIER: Atelierul Dulciurilor Sănătoase

Atelierul Dulciurilor Sănătoase este inclus în biletul Agenda Bio

 

Acest atelier este despre dulce și colorat, despre gătit și povestit, povești despre efectele mai puțin plăcute ale consumului excesiv de zahăr, dar mai ales despre joacă.

În cadrul acestuia juniorii își vor murdări mânuțele în vederea realizării unor delicioase bomboane raw vegan. Astfel, ei vor învăța cum să pregătească dulciuri bune, dar sănătoase, fără zahăr. Se lasă și cu surprize pentru copii și părinți, așa că este atelierul potrivit și pentru cei mari, dar mai ales pentru cei mici.

 

*Atelierul se adresează copiilor cu cârste de peste 3 ani care vor participa însoțiți de unul dintre părinți.
 Când? Duminică, 24 iunie 2018, de la ora 11:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala 3.

Cât? Participarea la acest atelier este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Atelierul se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

Formular de înscriere

 

Cine susține atelierul?

Cristina Constantinescu este mămica lui Rareș și consultant Magie cu Thermomix. Cu ajutorul acestui aparat nemțesc, Thermomix,  numit si cea mai mică bucătărie portabilă din lume, descoperă noi rețete, cunoaște oameni faini și petrece timp de calitate împreună cu familia sa. Consider că e important să pregătim masa în familie, cu cei mici împreună, iar Thermomix îmi oferă mie timpul și lejeritatea de care am nevoie într-un astfel de proces.

 

 

 

 

 

 

Laura Tofan este mămica lui Vladimir și a Petrei și, de ceva timp, a început să se “joace” cu ingrediente nutritive, pentru a realiza dulciuri sănătoase, dar mai ales gustoase, în laboratorul de dulciuri raw vegan – Atelierul de BoboDulciurile pe care le fac nu conțin zahăr, ingrediente de origine animală (excepție mierea), aditivi, conservanți sau coloranți si nimic nu este procesat termic. Folosesc pentru produsele mele: nuci, alune, semințe, miere/sirop de agave, curmale, fructe proaspete sau deshidrate, cacao/carob, unt de cocos/cacao și mirodenii naturale. 

 

 

 

 

 

 

 

@Ediția 10: Program seminarii și activități incluse în biletul Agenda Bio

Agenda Bio #10 Activități pentru copii

Branduri participante la Agenda Bio #10