fbpx

@EDIȚIA 10 – Uleiuri esențiale pentru întreaga familie

Seminarul Uleiuri esențiale pentru întreaga familie este inclus în biletul Agenda Bio

 

Vă invităm să aflați cât de utile sunt uleiurile esențiale terapeutice în viața de zi cu zi pentru întreaga familie. Fie ca aromatizăm apa de băut cu o picatură de ulei esențial de lămâie, fie că ne îngrijim tenul cu arome speciale sau experimentăm un masaj terapeutic, beneficiem de energia dătătoare de viață din uleiurile esențiale 100%pure.
Conținând sute de compuși naturali, uleiurile esențiale ne vin în ajutor cu multe proprietăți pentru susținerea pe plan fizic, mental și emoțional.

Vei învăța:
– ce sunt uleiurile esențiale terapeutice și cum le folosim pentru a beneficia de toate proprietațile acestora, aducând un plus de sănătate și energie în viața noastră
– care sunt uleiurile esențiale frecvent utilizare și cum să ai o trusă pentru întreaga familie
– câte categorii de uleiuri esențiale există și cum să le diferențiezi
– aspecte importante în alegerea uleiurilor esențiale – Garanția calității
– modalități de utilizare în viața de zi cu zi

 

Când? Sămbată, 23 iunie 2018, de la ora 11:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala Lectură.

Cât? Participarea la aceast seminar este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

formular de inscriere

Cine susține seminarul?

Marian Oprea, trainer în educație nonformala, consultant Uleiuri Esențiale Terapeutice Young Living , facilitator tehnica Raindrop. Susținator al ideii #SănătatePrinMișcare, prietenos și dornic să împărtășească pași mici din experiențe personale ce au dus către rezultate mari.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sibel Grigore, cosmetician la Cosmetica Organica, iubitoare de natură și de tot ce ne poate ea oferii. Adeptă unui mod de îngrijire cât mai simplu, cât mai eficient, dar și cât mai economic. Creatoarea atelierelor de cosmetică organică, care oferă informații utile despre îngrijirea de zi cu zi, sfaturi și rețete.

 

@Ediția 10: Program seminarii și activități incluse în biletul Agenda Bio

Agenda Bio #10 Activități pentru copii

Branduri participante la Agenda Bio #10