fbpx

@EDIȚIA 10 – Seminar: Hai la joacă împreună cu copilul tău!

 

Seminarul Hai la joacă împreună cu copilul tău! este inclus în biletul Agenda Bio

 

 Dragă părinte, Alexandra te invită la un atelier interactiv împreună cu copilul tău. Pe parcursul acestuia veți petrece timp de calitate împreună, vă veți juca și distra, iar tu vei avea ocazia să descoperi jocuri noi și interesante. Vă așteaptă cu chef de joacă și voie bună!

Și pentru că știe că timpul este cea mai prețioasă resursă, vine în întâmpinarea ta cu un cadou în format electronic, cadou care te va inspira să alegi cele mai potrivite metode de conectare pentru tine și copilul tau: Ghidul “Conectează-te cu copilul tău” – 20 de idei de activități pentru copii și părinți fericiți.

 

*Acest atelier este potrivit pentru părinți și copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani.

 Când? Sâmbătă, 23 iunie 2018, de la ora 11:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala 1.

Cât? Participarea la acest seminar este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

Formular de înscriere

 

Cine susține seminarul?

Alexandra Stoica  este psiholog si psihoterapeut integrativ, fondator Parenting Armonios, consilier NLP Integrativ® pentru copii, trainer ateliere inteligență emoțională pentru copii “Succesul se învață” și “Călătorie prin lumea emoțiilor”. Sunt mamă și înțeleg că este responsabilitatea mea de a fi un bun exemplu pentru copilul de astăzi și adultul de mâine. Misiunea mea este de a-i ghida pe copii și adulți să-și descopere comorile interioare și să le folosească la potențialul lor maxim. 

 

 

@Ediția 10: Program seminarii și activități incluse în biletul Agenda Bio Agenda Bio #10 Activități pentru copii Branduri participante la Agenda Bio #10