fbpx

@EDIȚIA 10 – Seminar: Noi suntem Natura

Seminarul Noi suntem Natura este inclus în biletul Agenda Bio

 

Există un câmp de conștiință colectivă, există o interconectare între conștiința noastră și sistemele energetice ale Pământului.

Cu accent pe intuiție, instinct și prezență, acest seminar este recomandat pentru părinți și ai lor copii. Este un seminar de conectare între oameni, simplu și accesibil, o întâlnire concepută pentru a se adresa unui public larg. Atracția lui constă în modul de abordare reprezentat printr-o joacă ce transmite informații generale despre: planete, mișcare, mecanică și electro-magnetism în natură.
            Fiind pasionată de mecanica umană, pe parcursul seminarului Mirella va împărătăși din trăirea experimentului Human Design. Harta nativă a fiecărui om este o schemă electrică și citirea ei te ajută să înțelegi funcționarea energiei interioare, cu care suntem definiți și diferiți. Citirea personalizată, în aura, nu este o analiză a tiparelor și arhetipurilor native, ci este un schimb de informații energetice care te ajută să atingi echilibrul mult dorit și căutat.    

Structură seminar:

  • elementele chimice din univers 
  • câmpuri electromagnetice Cartea schimbărilor – I Ching și ADN-ul uman 
  • experimentul Human Design 
  • informații colective pe baza hărțile HD ale participanților
  • metode practice de aplicare, zi de zi, pentru părinții și copiii din generația Noului Pământ

 

*Mirella organizează la sfârșitul seminarului o tombolă cu 3 premii: 2 citiri personalizate pentru copii și participanți și broșura “Proiectare Umana pentru Părinți”, cu reducere. Informațiile fac parte din programul Proiectare Umană.
 Când? Duminică, 24 iunie 2018, de la ora 11:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala 1.

Cât? Participarea la acest seminar este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

Formular de înscriere

 

Cine susține seminarul?

 

Mirella Vida este inginer, absolventă a Facultății de Electronică și TC. din cadrul Universității Politehnice București, formator și Safety Manager de peste 15 ani. Activitatea de prevenire și evaluare a stării de sănătate și securitate în muncă au deschis căi nebănuite spre abordarea holistică a ființei umane. În ultimii 10 ani a căutat în permanență să înțeleagă din punct de vedere energetic, experiența vieții în corp uman.

Cărțile, călătoriile, dansul, meditațiile m-au ajutat în propria călătorie și multe cursuri, experiențiale, absolvite: Theta Healing, Rituri samanice (scoala Inca-Peru), terapeut OFT, Living Your Design 1 (Human Design), conștientizare prin Cheile Genelor.

 

 

@Ediția 10: Program seminarii și activități incluse în biletul Agenda Bio Agenda Bio #10 Activități pentru copii Branduri participante la Agenda Bio #10