fbpx

@EDIȚIA 10 – Seminar: Cum îți poți schimba ziua pozitiv și conștient

foto credit: Violeta Suicu

Seminarul Cum îți poți schimba ziua pozitiv și conștient este inclus în biletul Agenda Bio

Viața este un dar pe care-l primim. Fiecare zi este un dar special cu noi oportunități de a ne descoperi și de a reîntoarce în Univers tot ce este bun. Avem puterea de a decide şi de a schimba. Avem şansa să acționăm cu fiecare zi nouă pe care o începem. Tu decizi cum să îți schimbi ziua într-un mod pozitiv și conștient.

Dana Predu vă invită la o sesiune de mindfulness și dezvoltare personală în care vă veți cunoaste și veți discuta despre cum puteți să vă schimbați ziua în mod conștient, astfel încât să obțineți vibrațiile pozitive pe care vi le doriți. Pe parcursul sesiunii veți discuta despre activitățile pe care le fac oamenii de succes în prima parte a zilei, veți detalia tehnica meditației și a recunoștinței zilnice.

 Seminarul se adresează:

  • persoanelor care își doresc să descopere, să exploreze și să obțină un echilibru în propria viață;
  • persoanelor cu vârsta de peste 20 de ani;
  • oricărei categorii profesionale.

 

*Dana a organizat pentru sfârșitul sesiunii o tombolă cu premii: 2 vouchere cu 30% reducere pentru cursul de mindfulness din 27 iunie 2018 Cum putem diminua gândurile negative din viața noastră, seminar ce face parte din programul Trăiește viața acum.

Când? Sâmbătă, 23 iunie 2018, de la ora 17:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala Lectură.

Cât? Participarea la acest seminar este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

Formular de înscriere

Cine susține seminarul?

 

 

Dana Predu este trainer, formator și coach de peste 9 ani, timp în care și-a urmat pasiunea și a finalizat cursuri acreditate de mindfulness. Începând cu 2016 susținue sesiuni de mindfulness în diverse organizații pentru studenți, antreprenori și părinți. Este mamă de 2 minuni care au ales să-i fie aproape, soție de viteaz, soră de aventurieră, fiică de oameni onești, prietenă de încredere, antreprenor cu experiență în training, activități pentru copii, mindfulness coach, autor de cărți pentru copii și dezvoltare personală.

Încerc să mă bucur de tot ceea ce înseamnă viață, de fiecare moment, experiență, de posibilitățile ce apar în fiecare zi…de ACUM.

 

 

 

@Ediția 10: Program seminarii și activități incluse în biletul Agenda Bio Agenda Bio #10 Activități pentru copii Branduri participante la Agenda Bio #10