fbpx

@EDIȚIA 10 – CLASA: The spine: joining the physical & the spiritual

Clasa The spine: joining the physical & the spiritual este inclusă în biletul Agenda Bio

Coloana vertebrală reprezintă structura noastră internă, țesutul intim în jurul căruia se construiește întregul corp fizic. În raport strâns cu elementul Pământ, ce simbolizează stabilitatea, o bună funcționare a coloanei vertebrale ne permite să fim ancorați în prezent și totodată profund impregnați de energiile regenerante ale naturii. Acest echilibru interior constituie baza ideală pentru a intra în contact cu o realitate profundă, dincolo de vizibil. Coloana vertebrală este acest ax luminos al ființei noastre, care face legătura între Cer și Pământ.
De rezonezi cu cele de mai sus, ești invitat într-o călătorie interioară pe parcursul căreia vei fi ghidat de tehnici holistice ancestrale de yogaterapie, exerciții moderne de kinetoterapie, precum si metode meditative si bioenergetice.

 

Când? Sâmbătă, 23 iunie 2018, de la ora 17:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala Mare.

Cât? Participarea la această clasă este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Clasa se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Adu cu tine propria saltea de yoga/prosop lung/izopren și haine comode. Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

Formular de înscriere

 

Cine susține clasa?

 

 

Oana Stefanescu locuiește în Franța, este kinetoterapeut,  yogaterapeut si este specializată în meditație, terapii psiho-corporale și energetice. A creat  metoda de yogaterapie integrativă, o sinteză a numeroaselor sale specializări în India, Tailanda, Nepal, Belgia și Franța. Certificată cu o diplomă post-universitară de yoga-terapie la S-VYASA Yoga University din India, precum și o diplomă universitară de meditație și relație terapeutică la Facultatea de Medicină din Nisa, Oana organizează workshopuri și retreaturi în diferite țări.  Practică meditația de peste 10 ani și a adoptat stilul de viață yoga în urma călătoriilor intensive în India. Acolo și-a perfecționat practica, efectuând retrageri și stagii în ashramuri din Rishikesh, Dharamsala și Bangalore. Ea este fondatorul asociației non-profit Serein’Art, ce promovează un stil de viață sănătos, bazat pe echilibrul minte-corp, cu activități diverse în Franța și România.