fbpx

@EDIȚIA 10 – CLASA: Adelina’s Kangoo Jumps

Clasa Adelina’s Kangoo Jumps este inclusă în biletul Agenda Bio

Tonifiere musculară, distracție si energie pozitivă, altfel spus – Kangoo Jumps. Kangoo Jumps te ajută să îți îmbunătățeşti condiția fizică şi să arzi calorii într-un mod sănătos şi rapid!

Știai că?
Exercițiile de Kangoo Jumps tonifiază corpul, lucrând toate grupele de mușchi, fără să afecteze coloana sau articulațiile? Ghetele speciale amortizează șocul în timpul impactului cu solul, acesta fiind redus cu până la 80%. Astfel te bucuri de un workout fără riscuri. Kangoo Jumps oferă stabilitate, este uşor de folosit şi poate fi practicat de persoane cu vârsta cuprinsă între 6 și 90 de ani, stimulează sistemul limfatic si ajută la eliminarea toxinelor din organism. Întareşte muşchii spatelui şi ajută la obținerea unei posturi adecvate,protejând coloana vertebrală.

Dacă simți că vrei sa îi oferi corpului tău un antrenament intens dar şi distractiv, Adelina te aşteptă cu drag la cursul ei!

 

Când? Duminică, 24 iunie 2018, de la ora 13:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala Mare.

Cât? Participarea la această clasă este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Clasa se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Ai nevoie de echipament sportiv/haine lejere, 2 sticle de apa 0.5L/greutăți, prosop, șosete 3/4 din bumbac, apă pentru hidratare. Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

Formular de înscriere

 

Cine susține clasa?

Adelina Bisca a descoperit Kangoo Jumps în anul 2010, când era în căutarea unui antrenament eficient dar și distractiv, îndrăgostindu-se iremediabil de muzica, de mișcări și de energia cursului KJ. În 2016 a obținut Licența de Instructor, iar de atunci, ”împreună cu ghetuțetele mele, aduc zâmbete și energie în viața cursanților.”

 

 

 

 

 

 

 

@Ediția 10: Program seminarii și activități incluse în biletul Agenda Bio Agenda Bio #10 Activități pentru copii Branduri participante la Agenda Bio #10