fbpx

@EDIȚIA 10 – CLASA: Yoga Regenerativă

 

Clasa Yoga Regenerativă este inclusă în biletul Agenda Bio

Adesea ne dorim să fim ceea ce nu suntem. De ce nu putem fi multumiți cu noi așa cum suntem? Indiferent de cum arătăm sau ce vârstă avem, trebuie să învățăm să ne iubim. Yoga este despre a ne accepta și a ne respecta.
În cadrul acestei clase vei învăța cum să te relaxezi pentru a începe să te împrietenești cu corpul tău. Mintea și corpul nu sunt entități separate, ci se influențează reciproc una pe cealaltă, de aceea vei învăța să practici exerciții de conștientizare. În clipa în care devenim conștienți de noi, acțiunile noastre, de corpul și mintea noastră, suntem capabili să descoperim idei noi, sentimente și intuiții care ne pot conduce la transformări. Pe parcursul clasei se va aborda o gamă variată de poziții și atitudini menite să schimbe natura gândurilor și sentimentelor, fapt datorat schimbării repertoriul pozițiilor și mișcărilor. Variația face și ea parte din aceasta ecuație deoarece folosindu-ne de variație putem învinge durerile și limitările.

Când? Sâmbătă, 23 iunie 2018, de la ora 13:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala Mare.

Cât? Participarea la această clasă este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Clasa se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Adu cu tine propria saltea de yoga/prosop lung/izopren și haine comode. Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

Formular de înscriere

 

Cine susține clasa?

 

Tudor Cornel Iosub este instructor yoga, absolvent al Școlii Scandinavia Fitness și, din pasiune, practică yoga clasică de peste 14 ani, combinat cu discipline ca Tai Chi, Chi Kung și elemente de centrare din Aikido. Este preocupat de perfecționarea continuă și astfel a dobândit cunoștințele necesare unei practici superioare atât la nivel mental, cât și fizic.

Competențele sale în regenerarea și amplificarea vitalității sunt: practicant Chi Kung atestat de Maestrul Mantak Chia, consultant hipnotist, reabilitolog psihoinformațional. Toate acestea vin în concordanță cu sistemul yoga, creând astfel o sinergie a cărei efecte se vor resimți în scurt timp pe multiple planuri: sănătate, reîntinerire, vitalitate, putere interioară și capacitatea de refacere rapidă în urma eforturilor de orice natură.