fbpx

@EDIȚIA 10 – CLASA: Arta Vitalității – Alchimia Articulațiilor

Clasa Arta Vitalității – Alchimia Articulațiilor este inclusă în biletul Agenda Bio.

Te-ai întrebat adeasea cum este posibil să te conectezi la Energia Vieții și cum o poți folosi în viața ta?

Participând la clasa Arta Vitalității – Alchimia Articulațiilor vei descoperi cum poți crește vitalitatea:
– Ce este Energia Vieții;
– Cum și de ce ne cultivăm energia vitală;
– Cum valorifici tehnicile prezentate pentru creșterea vitalității;
– Ce poți face pentru a obține mai mult calm, relaxare și energie interioară;
– Cât este necesar să practici pentru a obține rezultate;
– Unde poți practica și de ce ai nevoie.

Acestă clasă este pentru TINE dacă:
– Articulațiile nu mai sunt atât de mobile pe cât îți dorești;
– Ai luat decizia să acționezi pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții;
– Ai nevoie de mai mult echilibru interior;
– Simți nevoia de mai multă mișcare;
– Vrei să începi ziua plin de emoții pozitive și vitalitate.

Acestă clasă conține noțiunile teoretice și practice prin care:
– Vei învăța tehnici ușoare și rapide pentru revitalizarea articulațiilor pe care le poți
utiliza oriunde și oricând;
– Vei cultiva energia vitală și o vei folosi când și unde ai nevoie;
– Îți vei cultiva și manifesta în viața ta emoții benefice;
– Vei învăța cum să îți asculți corpul și să acționezi pentru a avea o stare de bine
generală, pe toate planurile fizic, mental, emoțional și energetic.

Când? Duminică, 24 iunie 2018, de la ora 17:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala Mare.

Cât? Participarea la această clasă este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Clasa se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Adu cu tine propria saltea de yoga/prosop lung/izopren și haine comode. Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

Formular de înscriere

Cine susține clasa?

Cera (Cerasela Sindile) – În ultimii 6 ani a studiat practici de vindecare și inițiere spirituală cu Maeștri, Instructori, Profesori români și străini, cărora le este profund recunoscătoare. A avut privilegiul să studieze, să practice și să lucreze cu Maestrul Mantak Chia atât în Europa cât și în Thailanda în diverse stagii de pregătire. Examenele susținute și sutele de ore de practică i-au adus statutul de instructor certificat în Sistemul Arta Vindecării Universale – UHT și practician certificat de Chi Nei Tsang I, II și III (diploma de practician Chi Nei Tsang este recunoscută de Ministerul Sănătății din Thailanda). A realizat călătorii inițiatice în Japonia, Peru și în alte locuri cu care a rezonat profund. Acum, pe baza experienței acumulate organizează conferințe și seminarii în care  transmite informații utile celor interesați să-și construiască o viață mai echilibrată, caracterizată de bucurie și vitalitate, despre cum poate fi abordată o viață mai bună, mai echilibrată, să se bucure de mai multă vitalitate.

Toma (Toma Moroșeanu) – De peste 5 ani este Instructor de Qigong în Arta Vitalității – Living Tao din cadrul Facultății Universal Healing Tao din Thailanda. A început ca practicant în România și aplicarea zilnică a tehnicilor studiate a determinat îmbunătățirea sănătății sale. A continuat studiul în Arta Vindecării – Healing Tao devenind practician certificat de Chi Nei Tsang I, II și III și de Cosmic Healing I (diploma de practician Chi Nei Tsang este recunoscută de Ministerul Sănătății din Thailanda). A învățat și practicat sub îndrumarea directă a Maestrului Mantak Chia și a Instructorilor și Profesorilor Seniori Jutta Kellenberger și Walter Kellenberger încă din 2013.  A studiat și alte sisteme participând la cursuri și practici de dezvoltare personală și spirituală practicând de peste 20 de ani. În prezent susține conferințe, seminarii și cursuri practice pe baza experienței acumulate în diversele domenii ale Sistemului Universal Healing Tao.  Scopul său este de a ajuta persoanele interesate de o stare de bine, sănătate și spiritualitate să învețe și să practice tehnicile originale ale Maeștrilor, Profesorilor și Instructorilor al căror student este în continuare.

Motoul lor este: Fii artizanul propriei tale vieți!

@Ediția 10: Program seminarii și activități incluse în biletul Agenda Bio Agenda Bio #10 Activități pentru copii Branduri participante la Agenda Bio #10