fbpx

@EDIȚIA 9 – SEDINȚĂ DE MAKE-UP ȘI ÎMPLETITURI

Yves Rocher oferă la Agenda Bio#9 – pentru starea ta de bine ședințe gratuite de make-up tuturor celor dornici, oferindu-le astfel posibilitatea să testeze produsele lor din gama bio. Pune la dispoziție: servețele demachiante, cremă demachiantă, cremă de față, bază de machiaj, fond de ten, pudră, iluminator, rimel, farduri, absolut tot ceea ce trebuie pentru o sedință de machiaj. De asemenea, nu lipsesc împletiturile fanteziste pentru evidențierea machiajului natural de sofisticat.

Sunteți invitate să vă alăturați Clubului Yves Rocher, să folosiți produse cosmetice pe bază de plante care pun în valoare frumusețea, să vă răsfățați cu produse senzoriale care  evidențiază feminitatea și dau o stare de bine.

 

 

Te așteptăm la:

Agenda Bio #9- Pentru starea ta de bine

Când: 12-13 mai 2018

Unde: Casa Universitarilor București (Str. Dionisie Lupu 46)

Programul de vizitare în ambele zile: 10:00 – 20:00.

Intrarea la întregul eveniment Agenda Bio costă 8 lei/persoană/zi, dar copiii până în 14 ani au acces gratuit.

În baza biletului poți participa la orice seminar sau clasă din respectiva zi și se poate vizita târgul de produse naturale și bio (peste 60 de branduri românești și internaționale).

 

Eveniment pe Facebook @Editia 9: Program seminarii si activitati incluse in biletul Agenda Bio Branduri participante la Agenda Bio 9