fbpx

@EDIȚIA 9 – Atelier de Jazz Dance și Flamenco: Mișcare, dans și socializare

Atelier de Jazz Dance și Flamenco: Mișcare, dans și socializare este inclus în biletul Agenda Bio

Victoria Dance Studio este primul studio de balet pentru copii din România care susține dezvoltarea completă a acestora prin metode inspirate din metodologiile Montessori si Waldorf. Copiii învață să se exprime creativ și să-și construiască o imagine de sine sănătoasă. Plecând de la premisa că activitatea fizică are un rol esențial încă din copilărie, profesorii din cadrul Victoria Dance Studio pun accentul pe dezvoltarea personală a cursanților. Modalitățile de predare sunt moderne, distractive și interactive. Elementele baletului sunt prezentate copiilor sub forma unor povești și jocuri special concepute pentru a le capta atenția și pentru a le stimula creativitatea, precum zborul unei lebede, săritura mingii, toate executate în ritmul muzicii.

În cadrul atelierului ești invitat să faci un pas în călătoria cunoașterii tale și a copilului tău. Activitatea presupune dezvoltarea armonioasă prin abordarea dansului într-o manieră relaxată și veselă. Veți descoperi împreună o lume de poveste. În jurul vârstei de 6 ani copiii pot experimenta arta jazzului sau flamenco, dansuri ce sunt realizate și pentru adulți. Copiii își vor consuma energia într-un mod creativ, vor socializa și se vor putea bucura împreună cu părinții, într-un cadru primitor.

 

*Pot participa copii cu vârsta minimă 6 ani, dar și adulți.

Când? Sâmbătă, 12 mai 2018 și duminică, 13 mai 2018 – 12:30-13:00

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în Grădină.

Cât? Participarea la acest atelier este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Atelierul se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

formular de înscriere pentru sâmbătă formular de înscriere pentru duminică

 

 

Cine susține atelierul?

 

Inspirată de pasiunea pentru dans și iubirea pentru copii, Victoria Dașchevici a avut o viziune și a reusit să o pună în practică, prin deschiderea primului studio de balet pentru copii din România.  A început să danseze de la vârsta de 8 ani, iar mai târziu a terminat UNATC(teatru/coregrafie). Dedicarea este cel mai accentuat punct de pe lista calităților ei, printre care se numără și experiența, calificarea și respectul.

Tot ce reușește să realizeze vine din pasiune, creând astfel o legătură puternică atât cu copiii, cât și cu comunitatea de părinți.

 

 

 

 

Eveniment pe Facebook @Editia 9: Program seminarii si activitati incluse in biletul Agenda Bio Branduri participante la Agenda Bio 9