fbpx

@EDIȚIA 9: Activități pentru copii

activitati pentru copii

Agenda Bio nu se preocupă doar de un stil de viață fericit și sănătos, este preocupată și de modalitatea în care oamenii mici își petrec timpul liber sau procesul prin care aceștia asimilează noi informații și cunoștinte. De aceea, oferă copilului din tine sau din familia ta acces la: educație non-formală prin intermediul atelierelor de creație, alegerea unui stil de viață activ și echilibrat prin intermediul clasei de yoga pentru copii, dezvoltarea imaginație și a curiozității prin intermediul piesei de teatru, construirea sănătoasă a imaginii de sine prin intermediul baletului și a seminarului de intercactiv de conectare și cultivarea simțului artistic de gustos prin intermediul atelierelor de gătit.

Ateliere pentru copii

Clay Play este despre olărit și modelaj în lut, fiind o activitate potrivită pentru dezvoltarea creativității, a îndemânării și imaginației celor mici, dar și a celor mari. Pe parcursul atelierului, participanții sunt încurajați să-și modeleze visurile și așteptările, timp în care se relaxează și se destind.

Ch’artist  –  Paint Your Own Pottery Studio înseamnă, mai înainte de toate, iubirea pentru artă și meșteșug. Povestea de mai se scrie cu pasteluri, miresme de zâne, flori și cireșele care încep timid să-i surâdă soarelui printre ramuri.  Inspirați de acest spectacol al naturii, au pregătit un atelier despre ramuri și flori de cireș, cu zâne măiastre și flori delicate care așteaptă cuminți să primească nuanțe care mai de care mai frumoase. Ei pregătesc obiectele de ceramică și culorile, tu trebuie să aduci doar zâmbete și inspirație la atelierul de pictură pe ceramică.

Cost: 15-25 lei

 Asociatia Artia revine la Agenda Bio cu atelierul de pictură pe apă, atelierul care face multe valuri în rândul participanților de toate vârstele. Doritorii vor putea picta pe apă, iar mai apoi vor imprima creația pe diferite forme de lemn sau hârtie. Vino și lasă-te surpins de tehnica picturii pe apă, de culorile vii care prind viață în apă, creând cele mai colorate și atrăgătoare combinații.

Cost: 5-25 lei

În cadrul atelierului de ”mini-grădinărit”, alături de echipa Vegart, copiii vor descoperi universul naturii și se vor familiariza cu lumea plantelor și a florilor. Vă vor îndruma, povesti și ajuta să creați propria poveste prin intermediul plantelor și florilor de primavară,  atât cu accesorii cât și cu materiale reciclate (hârtie, carton, plastic, etc).

Cost: 15-25 lei


Atelier de gătit 

Atelier de gătit pentru copii – biluțe raw vegane – Raluca Iancu

Deoarece bazele în materie de preferințe alimentare sănătoase sunt construite încă de la cele mai fragede vârste, Raluca Iancu a pregătit pentru juniori un atelier de gătit, în cadrul căruia vor învăța cum să pregătească biluțe raw-vegane.  Prin intermediul momentelor distractive și educative, vor acumula informații referitoare la nutriție, rețete noi și vechi, dar sănătoase, juniorii plecând acasă cu un model gustos de dulce sănătos, demn de urmat și repetat. În plus, cei mici vor căpăta încredere în abilitățile lor și vor adora deserturile rapide, curate, raw vegane.

formular de înscriere


Clasa de Yoga pentru copiii

 Yoga pentru copii – Lavinia Marin

În zilele noastre, copiii pot deveni rapid victime ale tehnologie, sedentarismului și stresului. De aceea, mişcarea este importantă pentru dezvoltarea sistemului nervos într-o perioadă de maximă deschidere a copilului către lume şi cunoaştere. Motiv pentru care, Lavinia Marin a pregătit o sesiune de yoga, adaptată pentru nevoile copiilor, întreaga activitate pendulând în jurul mişcării, a jocului, a poveștii, atenţiei şi respiraţiei conştientă.

formular de înscriere


Seminar 

Conectează-te cu copilul tău- Alexandra Stoica

Dacă ești preocupat de creșterea și dezvoltarea armonioasă a juniorului tău, dar și de consolidarea și formarea unei relații și conexiuni bazate pe încredere, dacă dorești să petreci cât mai mult timp de calitate alături de copilul tău, dar nu știi ce tip de activități să abordezi sau cum să-ți organizezi și gestionezi acțiunile, Alexandra Stoica te invită la un seminar interactiv de conectare.

formular de înscriere


Ateliere de dans

Atelier de balet pentru copii: Mișcare, dans și socializare și  Atelier de Jazz Dance și Flamenco: Mișcare, dans și socializare

Victoria Dance Studio este primul studio de balet pentru copii din România care susține dezvoltarea completă a acestora prin metode inspirate din metodologiile Montessori si Waldorf. Copiii învață să se exprime creativ și să-și construiască o imagine de sine sănătoasă. Plecând de la premisa că activitatea fizică are un rol esențial încă din copilărie, profesorii din cadrul Victoria Dance Studio pun accentul pe dezvoltarea personală a cursanților. 

În cadrul atelierului ești invitat să faci un pas în călătoria cunoașterii tale și a copilului tău. Activitatea presupune dezvoltarea armonioasă prin abordarea dansului într-o manieră relaxată și veselă. Veți descoperi împreună o lume de poveste. În jurul vârstei de 6 ani copiii pot experimenta arta jazzului sau flamenco, dansuri ce sunt realizate și pentru adulți. Intrând în rolul personajelor precum iepuarași, vulpițe și ursuleți, micuții vor realiza poate primele lor elemente de balet clasic, îmbinate cu pași de dans modern. Copiii își vor consuma energia într-un mod creativ, vor socializa și se vor putea bucura împreună cu părinții, într-un cadru primitor.

Atelier de Jazz Dance și Flamenco: Mișcare, dans și socializare

formular de înscriere pentru sâmbătă

formular de înscriere pentru duminică

Atelier de Jazz Dance și Flamenco: Mișcare, dans și socializare

formular de înscriere pentru sâmbătă

formular de înscriere pentru duminică


Teatru

Măseluța Dodoluța

Juxi Magic vă invită la spectacolul interactiv – Măseluța Dodoluța – după piesa cu același nume scrisă de Alexandra Pintea Varnava și ilustrată de Vera Grama.

Măseluța Dodoluța locuiește în orașul Măseluțelor. Este mică, albă, rotunjoară și cea mai pofticioasă măseluță pe care ați cunoscut-o vreodată. Este topită după dulciuri: torturi, prăjituri, caramele și bomboane cu sirop. Totul trebuie să fie învăluit în zahăr, dulce și colorat. Ei bine, Zâna Juxi vă va face cunoștință cu dulcica Măseluța Dodoluța și va încerca să o determine să iubească fructele simple, mâncarea gătită de mămica ei și multe alte produse care tin de o alimentatie sanatoasa.

Spectacolul este recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 2-10 ani.

Data: Duminică, 13 mai, ora 11:00
Durată spectacol: 40 minute
Preț bilet: 20 lei/copil (părinții gratuit)
Rezervări: 0733081464
Locație: Grădină

*Tombolă cu premii la sfârșitul spectacolului și surprize pentru toți copiii participanți.