fbpx

@EDIȚIA 9- ACTIVITATE: MASAJE TERAPEUTICE

Activitatea este inclusă in biletul Agenda Bio

Wabi Sabi va fi prezent cu masaje terapeutice, demonstrative și gratuite pentru toți cei care sunt dornici sa testeze tehnica terapeuților, dar și produsele cu care ei lucrează în centru. Veți avea de ales între masaje de relaxare, reflexoterapie, shiatsu și reiki, pentru o varietate de zone: spate și zona lombară, umeri și zona gâtului, brațe și palme sau cap și frunte. Durata unei ședinte este de 15 minute.

Consultanții de la Wabi Sabi vă vor sta la dispoziție cu explicații referitoare la beneficiile fiecărui tip masaj, dar și detalii despre alte tehnici pe care le pun în aplicare la centrul lor.

 

Când? Sâmbătă – Duminică, 12 – 13 mai 2018 – 10:00-20:00

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio.

Cât? Participarea este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

 

Eveniment pe Facebook @Editia 9: Program seminarii si activitati incluse in biletul Agenda Bio Branduri participante la Agenda Bio 9