fbpx

@EDIȚIA 9: Concert de boluri și tobe

 

Concert de boluri și tobe este inclus în biletul Agenda Bio

Concertul de boluri și tobe este despre o incursiune magică în propriul univers interior cu ajutorul sunetelor bolurilor tibetane și a altor instrumente sacre. Sunetele produse de bolurile tibetane ajută creierul să intre în frecvența Theta (4–8 Hz), inducând astfel o profundă stare meditativă, care are efecte benefice precum: clarificarea minţii, liniștirea fiinţei, trezirea intuiţiei la adevăratul său potențial. Vibrațiile sonore ale bolurilor au un impact benefic asupra sistemului nervos, relaxează și elimină stresul și durerile. Folosirea bolurilor tibetane pentru vindecări se bazează pe faptul că orice boală este expresia unei perturbări energetice ce poate fi ameliorată sau eliminată prin sunetele produse de acestea. Scopul terapiei este de a relaxa şi de a restabili echilibrul corpului şi al spiritului. Este o terapie a viitorului, subtilă, ale cărei efecte sunt resimţite la nivelul corpului emoţional şi nu numai, în timp.
Întâlnirea se adresează tuturor celor care doresc să descopere şi să se bucure de sunetele şi vibraţiile bolurilor tibetane, de vibrația adâncă a gongului, tobelor șamanice si a toacei.

 

Când? Sâmbătă, 12 mai 2018, de la ora 17:30

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în Grădină.

Cât? Participarea la aceast concert este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Concertul se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

 

Cine susține concertul?

Cătălin Marinca susține din pasiune, workshopuri pe sunet și sesiuni de vindecare cu ajutorul sunetului, de mai bine de 6 ani. Și-a descoperit abilitățile în cadrul cursului de teacher al School of Remembering, susținut de Drunvalo Melchizedek în Sedona. Are în palmares multiple traininguri internaționale și locale, printre care și cel de acutonics.

Peter Halmagyi este absolventul Academiei Peter Hess din Budapesta și Bonn, singura academie de profil din lume care pregătește terapeuți specializați în meditația și terapia vibrațională și sonoră cu boluri tibetane, descoperită în urmă cu 30 de ani de către inginerul Peter Hess.