fbpx

@EDIȚIA 9 – ATELIER: Atelier de gătit cu Thermomix și Microgreens

 

Atelier de gătit cu Thermomix și Microgreens  este inclus în biletul Agenda Bio

Din lipsă de timp, de cele mai multe ori facem compromisuri în ceea ce privește mâncarea sau gustările pe care le alegem pe parcursul unei zile. Însă, în zilele noastre există soluții care ne pot ajuta să gătim rapid, sănătos și cu un minim de efort. De aceea, pe parcursul acestui atelier veți afla cum să gătiți preparate nutritive într-un timp record și cât de sănătos este gătitul acasă atât pentru adulți, cât și pentru copii. Astfel, aveți ocazia să gătiți câteva preparate la Thermomix, preparate care vor fi îmbogățite cu microplante de la Microgreens:

  • limonadă cu perilla,
  • înghețată decorată cu flori comestibile,
  • pateu servit pe rondele de legume, decorat cu Microgreens,
  • salată îmbogățită cu Microgreens.

Când? Duminică, 13 mai 2018, de la ora 11:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala 3.

Cât? Participarea la aceast atelier este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Atelierul se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

formular de inscriere

Cine susține seminarul?

 

Cristina și Mihai Constantinescu sunt consultanți Thermomix de peste 1 an și sunt promoteri ai unei alimentații sănătoase și echilibrate.