fbpx

@EDIȚIA 9 – SEMINAR: NUTRIȚIE PE FRECVENȚA SUFLETULUI

Seminarul Nutriție pe frecvența sufletului este inclus în biletul Agenda Bio

Te invit cu inima înfometată și mintea însetată să ne hrănim holistic întreaga ființă.

Nutriția holistică înseamnă mai mult decât mâncare deoarece organismul uman se hrănește cu informație. Dietele nu mai fac parte din prezentul cotidian, astfel că, acum poți atinge greutatea dorită, la care te simți cel mai confortabil doar ascultându-ți corpul. A aborda un stil de viață sănătos este ușor, satisfăcător și amuzant, cât timp îți accepți și îți iubești corpul, ca pe cel mai valoros partener în a trăi o viață minunată. În cadrul seminarului vei avea ocazia să parcurgi o scurtă călătorie transformatoare, la finulul căreia vei descoperi că sănătatea și starea de well-being depind doar de tine. Vei acumula informații privitoare la modul în care poți da un start bun și echilibrat unei zile, astfel încât să ajungi la linia de sosirea cu același tonus și energie bună, cum să combini alimentele, care sunt superalimentele pe care le poți încorpora în alimentatția zilnică pentru un plus de energie și vitalitate, exemple inedite de meniuri zilnice și ce presupune mâncatul emoțional.

 

Când? Sâmbătă, 12 mai 2018, de la ora 15:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala 3.

Cât? Participarea la aceast seminar este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

formular de inscriere

 

Cine susține seminarul?

Raluca Iancu este consilier dezvoltare personală, nutriționist și holistic healer.

Sunt vegană, veselă și încurajez un stil de viață sănătos, curat, sportiv, plin de armonie și iubire. Cred în echilibru și în mâncatul intuitiv, nu în excese și înfomerare.