fbpx

@EDIȚIA 9 – ATELIER: Atelier de gătit pentru copii – biluțe raw vegane

Seminarul Atelier de gătit pentru copii – biluțe raw vegane este inclus în biletul Agenda Bio

Bomboane sănătoase din superalimente, raw vegane, fără zahăr procesat și gluten, la un atelier dedicat oamenilor mici și oamenilor mari. Prin intermediul momentelor distractive și educative petrecute împreună, veți acumula informații referitoare la nutriție, rețete noi și vechi, dar sănătoase, juniorii plecând acasă cu un model gustos de dulce sănătos, demn de urmat și repetat. În plus, cei mici vor căpăta încredere în abilitățile lor și vor adora deserturile rapide, curate, raw vegane.

 

Când? Sâmbătă, 12 mai 2018, de la ora 13:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala 1.

Cât? Participarea la aceast seminar este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

formular de inscriere

 

Cine susține seminarul?

 

 Raluca Iancu este consilier dezvoltare personală, nutriționist și holistic healer.

Sunt vegană, veselă și încurajez un stil de viață sănătos, curat, sportiv, plin de armonie și iubire. Cred în echilibru și în mâncatul intuitiv, nu în excese și înfomerare.