fbpx

@EDIȚIA 9 – CLASA: Simple & Graceful Yoga Flow

Clasa Simple & Graceful Yoga Flow este inclusă în biletul Agenda Bio

Vinyasa Flow Yoga este o practică creată de studenții lui Shri K Pattabhi Jois, fondatorul practicii Ashtanga Vinyasa Yoga. Practica este dedicată secvențelor creative legate prin arta Vinyasa și aduce cu sine transformare și curățare. Acest tip de meditație activă aduce ușor a dans și joacă în timp ce este ancorată și în disciplină. În timpul practicii mișcarea este sincronizată cu respirația și astfel se trece printr-o serie de posturi combinate într-un mod creativ și eficient pentru sănătatea și bunăstarea corpului. Acest proces ancorează mintea în momentul ”acum” și creează o meditație prin mișcare, un flow. Practica vă va ajuta să vă încălziți încheieturile, să mențineți sănătatea coloanei vertebrale, susține sistemul imunitar, crește circulația sângelui, stimulează și creează o  conexiune între respirație și corp, prin urmare liniștește sistemul nervos. Practicând acest stil contribuiți la detoxifierea templului vostru fizic pentru a simți mai clar Sursa Eternă a Conștiinței și astfel vă relaxați în îmbrățisarea Spiritului. Spre deosebire de practica yin care vă ajută să integrați arta acceptării, Vinyasa este o practică activă care vă amintește cum sa fiți prezenți prin  activitate și provocări, astfel încât să hrăniți focul creației și al transformării.

 

Când? Sâmbătă, 12 mai 2018, de la ora 13:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala Mare.

Cât? Participarea la această clasă este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Clasa se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Adu cu tine propria saltea de yoga/prosop lung/izopren și haine comode. Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

formular de inscriere

 

Cine susține clasa?

  Dana Nedelcu este o iubitoare dedicată a artei yoga, a Spiritului, a vieții, a naturii, a dansului, a jocului, a înțelegerii și comunicării non-violente. S-a întâlnit cu yoga în anul 2006 printr-o
ședință de  channeling cu Saint Germain la care a ajuns “întâmplător”, după care și-a urmat visul, găsirea școlii din mijlocul pădurii care să o învețe cum să fie în ritmul
natural al iubirii, al naturii, cum să creeze cu inima. A renunțat la două facultăți care nu o împlineau și a urmat Școala de Istoria și Filozofia Artei în Anglia. De atunci ea își creează fiecare clipă precum o operă de artă, cu multă dedicație, iubire și respirație. Dana este îndrumătoare de yoga de 5 ani și iubește să împărtășească această practică minunată. A studiat cu Yoga London, David Swenson, Ana Forrest, Shiva Rea, Sarah Powers, Uma-Dinsmore Tuli, Cat-Alip Douglas, Alicia Cheung si mulți alti maeștrii minunați. Continuă să își aprofundeze sadhana în fiecare zi, atât din cotidian, cât și din retrageri și studii. Terapeut prin masaj, pasionată de dans, Dana practică osteopatia, fiind studentă în anul II la Școala de Medicină Osteopată.
Și-a propus să împărtășească starea de acceptare de sine, iubire și libertate, atât în corp, cât și în minte, prin toate aceste practici minunate care facilitează o mișcare către un trai frumos și armonios într-un dans echilibrat dintre Spirit și Om.