fbpx

@EDIȚIA 9 – CLASA: Înapoi la Armonie cu TRE®

Clasa Înapoi la Armonie cu TRE® este inclusă în biletul Agenda Bio

 Știai că organismul tău are toate uneltele necesare pentru a reveni la starea naturală de armonie și relaxare după ce a experimentat o perioadă stresantă sau chiar un eveniment traumatic? Ai observat că după o perioadă stresantă resimți în corp diverse tensiuni, dureri sau un nivel de energie scăzut, o sensibilitate crescută la diverse afecțiuni fizice? Este deja binecunoscut faptul că stresul nu este doar în capul nostru, ci este un răspuns neurofiziologic al întregului organism, răspuns ce implică mușchii, organele, sistemul nervos cât și pe cel endocrin. De aceea, eliberarea de stres este cu adevărat eficientă doar prin implicarea întregului corp în procesul de refacere. Cheia este să știm cum să accesăm această abilitate naturală a corpului de a se întoarce la armonie!

În cadrul clasei Înapoi la Armonie cu TRE® ești invitat să-ți reamintești cum este să te simți relaxat și ”acasă” în propriul corp și să re-cunoști resursele interioare care așteaptă doar să fie pornite pentru a te susține să-ți trăiești viața cu mai multă armonie. TRE® (Exerciții de Eliberare a Tensiunii și Traumei) constă într-o serie simplă și inovatoare de exerciții ce susțin corpul în eliberarea tiparelor de stres, tensiune și traumă. Pe parcursul acestei clase, veți afla informații relevante despre răspunsurile la stres și de relaxare a corpului și veți experimenta o sesiune de întoarcere către starea naturală de relaxare profundă în propria piele!

 Participarea la sesiunea introductivă are ca scop familiarizarea cu propriul mecanism de vibrație prin intermediul TRE® ca metodă do-it- yourself de a restabili echilibrul și armonia întregului organism.

 

*Nu se adresează femeilor însărcinate sau copiilor.

*Dacă vă confruntați cu dizabilități fizice sau dacă ați avut o intervenție chirurgicală în ultimele 3 luni, este recomandat să contactați facilitatorul – Teodora Buzoainu (treromania@gmail.com)

*Nu uita acasă: sticla cu apă, deschidere și curiozitatea de a-ți cunoaște inteligența organismului și de a sădi și crește o relație armonioasă cu al tău corp.

Când? Duminică, 13 mai 2018, de la ora 13:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala Mare.

Cât? Participarea la această clasă este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Clasa se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Adu cu tine propria saltea de yoga/izopren și haine comode. Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

formular de inscriere

 

Cine susține clasa?

 Teodora Buzoianu este facilitator certificat TRE®.  Și-a concentrat interesul către explorarea și descoperirea misterului care stă la baza funcționării organismului uman și a modului în care factorii de natură internă sau externă impactează experiențele trăite, alegerile sau viața în general. De-a lungul anilor, fiind pasionată de mișcare, Teodora a practicat dans, aerobic, yoga, cățărare și arte marțiale. Consider că organismul uman are inteligența și abilitatea necesară să se vindece singur dacă are condițiile necesare pentru întreprinderea acestui proces. Consider că singurul mod în care pot deveni sursă de inspirație pentru ceilalți, constă în oferirea exemplului personal.