fbpx

@EDIȚIA 9 – SEMINAR: Vindecarea și Împlinirea de sine

Seminarul Vindecarea și Împlinirea de sine este inclus în biletul Agenda Bio

 

Pentru fiecare dintre noi există o armonie unică, ce nu poate fi regăsită niciodată în mod identic la altă persoană. Cu cât suntem mai conștienți de darurile unice ale corpului fizic, precum și de calitățile sufletești, cu atât devenim mai capabili să atingem și să menținem sănătatea și să ne bucurăm de o viață împlinită, făcând alegeri conștiente.

Seminarul introduce noțiuni teoretice și practice ce aparțin științelor milenare Ayurveda & Yoga, cu rolul de a atrage atenția participantului asupra calităților esențiale ale naturii sale unice și astfel, deschide calea pentru purificare, echilibrare și vindecare.  Potrivit filosofiei Ayurveda, Universul este compus din 5 elemente: pământ, apa, foc, aer, spațiu, iar noi ne naștem cu caracteristici din cele 5-elemente, combinate în proporții diferite, ceea ce conferă unicitate fiecărui individ. Aflate în echilibru, cele 5-elemente mențin sănătatea și produc boala când sunt în dezechilibru.

Metoda introdusă prin intermediul acestui seminar vizează armonizarea, echilibrarea și vindecarea prin:

  • înțelegerea și acceptarea felului natural și unic de a fi,
  • a calităților cu care natura ne-a înzestrat,
  • adoptarea unui regim de viață menit să hrănească și sprijine menținerea în echilibru a celor 5-elemente.

 

Când? Duminică, 13 mai 2018, de la ora 11:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala Lectură.

Cât? Participarea la aceast seminar este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

formular de inscriere

 

Cine susține seminarul?

 
 Mirela Ivaz este profesoară de Yoga și consilier Ayurveda pentru stil de viață sănătos. Este certificată de Yoga Alliance RYT500 și STED Council, certificări obținute în India, unde călătorește regulat, pentru adâncirea studiului și inspirație.
Pasiunea mea de a descoperi cele mai eficiente căi pentru menținerea îndelungată a sănătății corpului, minții și sufletului a început la vârsta de 15 ani. Ea m-a condus la sursa cunoașterii, în India și Nepal, cât și alături de traineri renumiți precum Tony Robbins, Menis Yousry, Cristian Mihai.

Atelierele și taberele pe care le-a organizat și susținut, cât și experiența consilierii individuale i-au întărit credința că îmbinarea metodelor tradiționale, adaptate nevoilor actuale, cu instrumentele moderne de dezvoltare personală are un impact potențat asupra individului. Efectul este valorificat prin alegerea celor mai simple, eficiente și ușor de integrat (=naturale) modalități de intervenție, în lucrul cu individul, cât și cu grupul.